вимірювання змінної напруги

M

MARWEN007

Guest
привіт, я хочу щось conprendre conserne вимірювання змінної напруги 400 В заснований 16F877 то я відправлю його на ЖК, після невеликого дослідження на чисту я знайшов цієї формули ва
4226290-web.gif
з N: число зразків Ui: зразок значення I. добре, що я хочу когось пояснити трохи зі знаннями в галузі електроніки Ця формула використовується для вимірювання ефективного значення змінної напруги чи ні? Чи має значення, що вимірюється ця формула не реальну вартість напруга, що я розмножу rapprort міст трансформатора поділу і перейти до чистої реальної вартості? Будь ласка, може хтось пояснить мені з ним!

Marwen ефективне значення також називається значення RMS форми сигналу. Це те, що необхідно для тепла лінійної (а не реактивної) навантаження. Зауважимо, що [я] Ueff -> (U ^ 2) [/I] лінійно пропорційна Ueff / R -> ((U / R) ^ 2) , який є формула влади споживання активної навантаження. + + +

Але як же я буду для вимірювання змінної напруги до RC у вас є ідеї?

На жаль, щоб запитати, але те, що додатку?

привіт, я хочу щось conprendre conserne вимірювання змінної напруги на основі 16F877 і я відправлю його на РК-дисплей, напруга 400 В MAX добре, що я хочу когось пояснити трохи знання в галузі електроніки Ця формула використовується для вимірювання ефективної значення змінної напруги чи ні? Чи має значення, що вимірюється ця формула не реальну вартість напруга, що я розмножу rapprort міст трансформатора поділу і перейти до чистої реальної вартості? дайте мені основні моменти для вимірювання напруги через 16F877 і знайшов прийнятного Будь ласка, зображення може хто-небудь пояснити мені з ним!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back