вимоги для апаратного забезпечення англ? Потребуватимуть допомоги

H

huji

Guest
Привіт, я натрапив на рекламу апаратного забезпечення англ. він каже: 1. апаратного / дизайн друкованої плати для додатків РФ, в т.ч. П.А., АЦП, ЦАП, БНФ, антени .. 2. RFIC тестування продуктивності, перевірку лавці і параметричні характеристики. 3. антени і внутрішнього поширення аналіз, FCC і відповідність стандартам ЕМС. Бо ніхто. 1, що інтерв'ю питання я можу розраховувати? № 2 і 3 може хто-небудь пояснити в деталях для мене .. Спасибо заранее

[Цитата = Худжі] Привіт, я натрапив на рекламу апаратного забезпечення англ. він каже: 1. апаратного / дизайн друкованої плати для додатків РФ, в т.ч. П.А., АЦП, ЦАП, БНФ, антени .. 2. RFIC тестування продуктивності, перевірку лавці і параметричні характеристики. 3. антени і внутрішнього поширення аналіз, FCC і відповідність стандартам ЕМС. Бо ніхто. 1, що інтерв'ю питання я можу розраховувати? № 2 і 3 може хто-небудь пояснити в деталях для мене .. Спасибо заранее [/ цитата] RFIC: RADIO FREQ IC? ви б краще, якби фоном радіозв'язку і мати можливість розуміння специфікації, я думаю. Крім того, положення вимагає від кандидата є як апаратні (ПХБ) і програмне забезпечення (вбудовані програми відповідності) навичок. не хвилюйтеся, якщо у вас є солідний досвід acdemic, ваш відповідь повинна зосередитися на вашу здатність вивчення нових санітарів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back