вимагають документи

Y

ykishore

Guest
Хай друзі!Ми плануємо приступити до здійснення електронного журналу до кінця цього місяця, і вона може стати глобальний наступному місяці.Отже, якщо хто зацікавлений в написання статей, то він / вона може надіслати їх разом з абстрактним та відомість із зазначенням авторських прав, що ця стаття не копіюється з будь-якого, де повинен бути висланий наступні ID:
kishore_yalamanchi (AT) yahoo.co.in

ykishore писав:

Хай друзі!
Ми плануємо приступити до здійснення електронного журналу до кінця цього місяця, і вона може стати глобальний наступному місяці.
Отже, якщо хто зацікавлений в написання статей, то він / вона може надіслати їх разом з абстрактним та відомість із зазначенням авторських прав, що ця стаття не копіюється з будь-якого, де повинен бути висланий наступні ID:

Хай!
Основна увага в журналі буде в основному в областях,
що відносяться до електроніку, комп'ютери, наука (в
тому числі біотехнології, біологія, фізика, математика) і новітніх технологій.Отже, якщо ви зацікавлені у написанні статей з питань, які не згадані вище PLZ пишіть нам, щоб ми могли спробувати продовжити відповідно.

Я бажаю всім вам сприяти успіху.

Дякуємо Вам за інтерес.Додано через 5 хвилин:Деякі із запланованих теми:

Дані Гірське
Нанотехнологія-Наступний Велика ідея
Дані Зіткнення
Сучасні обчислювальні технології
Майбутні тенденції в галузі мікроелектроніки
Проблеми в мікроелектроніці
ДНК-обчислень
3G мережі
Теорія струн
Нечіткої логіки
Мобільний
зв'язокMEMS і НСМОС
т.д. ..

На Ваш дзвінок для документів ви згадували майже всі галузі науки і техніки, і я не думаю, що ви пішли з будь-якого району.

Ваші наміри, може бути справжньою, як далеко, як створення електронного журналу, але, як люди цього форуму знають, що ви або someelse не буде публікувати свою роботу під іншою назвою.В принципі ви нам ні один сайт, ні будь-який спосіб, за допомогою якого ми можемо судити вашої легітимності.

Моя порада всім, що прагнуть письменників в рамках цього форуму полягає в тому, що якщо ви свербіж опублікувати щось makesure його опублікував у хорошому журналі.Також makesure Вашої статтею, не потрапить у погані руки, коли вона стає їжею для тих, хто участь в plagriaism.

Немає злочину в ykishore.

Я думаю, що один whoreplied (шакал) має на увазі, що ми збираємося прийняти ці статті та публікувати їх у добрі журнал або близько того.Крім того,
що відносяться до областям, які я вже згадував вище, що Ви зазначили, що я перерахував всіх областях, які я тільки що згадали про областях, які я отримав від статей студентів нашого коледжу, і від моїх друзів до сих пор.Крім того, ми не очікуємо, що глядачі у формі писати великі - великі статті і нам.Я вже згадував вище, в районах, тільки огляд областей, за якими я отримав статей до сих пір, і я не прошу вас PPL писати про тих областях, і дай мені.Що нам очікувати в публікації слово тут є тільки на ту обставину, що глядачі, які зацікавлені R буде писати прості atleast статей.Крім того, причина цієї публікації тут з однієї простої причини, що для першого видання, які хочуть розпочати найближчим часом після завершення розробки сайту, якщо вона виявиться успішною, то наш коледж запустить його на фактичне Internet (з нашою інтрамережі).Ми робимо це в першу чергу для розробки програм з боку електроніки хобі центрі нашого коледжу в якості частини своєї програми розвитку, з тим щоб atract до хобі-центр, але немає нічого отвратительно о.Таким чином, якщо Є статті, які мають можливість отримувати опубліковані у відомих журналах, як elsevair журналів або близько того, я навіть не очікуємо, що вони будуть приділяти на наш електронний журнал.Я тільки що зробив пропозицію для новачків, які просто хочуть, щоб їхнє
ім'я буде опубліковано в мережах на основі невеликих статей.Таким чином, Є нечего, як шакал трюки тут.Нарешті, я хотів би запропонувати лише тих, хто хоче написати дуже простий статей і ще раз я повторюю, що в районах, я говорив лише про тих, які я отримав від статей студентів нашого коледжу, і мої друзі.Тільки для залучення PPL допомогою статей, написаних студентами із зарубіжних коледжів та університетів, я зробив atempt за запрошення.

Я міг би бути зацікавлені ..Але скажіть мені, який Коледж plaaning для запуску цього журналу

ykishore, думаю я, ймовірно, торкнувся кілька нервів з моїм відповіддю.Люди зробили цього виду сировини в минулому, і я дав мою відповідь для новачків там.Тепер, коли ви згадали, що її просто статті, які вам потрібно я не думаю, що існує якої-небудь шкоду.Але atleast
ім'я в коледжі або університеті, що це буде за.Усі автори мають право знати, який журнал свої статті збираємося для публікації.

Це нормально

Інформація про нашому коледжі:

Університет: DA-IICT (Dhirubhai ambhani інститут інформаційних і комунікаційних технологій)

Університет
в Інтернеті: www.da-iict.org

Місто: Gandhinagar

Держава: Гуджарат

Країна: Індія

Це університету встановленому Dhirubhai ambhani - засновник групи залежність галузей.

Інформація про журнал: У нас є хобі-центр під назвою "КССОС (електроніка хобі-центр), у нашому коледжі. Ми хотіли б почати з простою журналі статті, написані студентами, не тільки з нашого коледжу, але й з інших університетів з Індії та за кордоном. Отже, я зрозумів, що веб-форуми є найкращим чином взаємодіяти з PPL усьому світі. Ось чому я розмістив повідомлення тут, а не вибирати для шахрайства. Це правильно, що всі видавці мають право знати про журнал .

Головна мета: Зараз наша головна мета полягає в тому, що для запуску журналу і зробити його великим успіхом.Тому, якщо наше перше видання стає великий успіх, тоді ми будемо з можливістю приступити до здійснення нашої, agazine на веб-основі нашого коледжу.Ось причина, чому я зацікавлений у запрошенні статей зі всієї земної кулі.Крім того, ми плануємо кредитної письменників на основі сертифікату, виданого нашого коледжу, але вона займає небагато часу, оскільки всі ці речі можна зробити, якщо в першому виданні стала успішною, і ми зрозуміємо уваги нашого директора.

Ми плануємо запустити журнал atleast десять днів до нашого техно-фестивалі, який буде проходити з 25 лютого - 27 лютогоPLZ соромтеся задавати будь-які інші питання ви про журнал і інші сумніви на цей рахунок.

Спасибо.

Я бажаю вам, що внесок в успіх нашого журналу.

Той, хто повідомив, що він може бути зацікавлений у написанні статей на нашу електронну magaziine не зробив яких-небудь ще крок вперед.PLZ робити робити, якщо ви хочете взяти в ньому участь.Якщо ур я зацікавлений написання цієї статті дійсно то перший PLZ пошти Ваше ім'я, робота, інститут на наступний електронної пошти ID:

Thak вас.

Це я вітаю у всіх внести свій внесок в розвиток нашого електронного журналу

Ну Журнал є реальною ідею прохолодно ... але не забувайте, у необхідно створювати ці статті кожен місяць ..... сподіваюся отримати у настільки багатьох статей для публікації

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back