використовувати іншу мікросхему Inplace з INA114

M

manish12

Guest
Я використовую CKT мозкових хвиль, у тому INA114 Інструментальні підсилювачі використовуються, але, я не знаходжу, де будь-хто.

І ось я, отримати дані про це аркуші та здійснювати свою внутрішню CKT використанням іншого чіпа, чи буде вона працювати.

завантажити CKT мозку хвилю, яка має INA114 і внутрішній діаметр, що я зробив ОК.

Запропонуйте PLZ

Я зробив величезну роботу для отримання роботі мозку CKT хвилі, але з останніх 3-4 років мені не вдалося це, PLZ дайте мені ключ.

спасибо.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

ні, не так,

Я прошу замість неї можна буде скористатися іншим Quad ОУ.

becoz чіп не доступні на місцевому ринку.

Будь-який резистора програмувальні підсилювачі Інструментальні буде робити.Слідкуйте за владу вимоги, які компенсуються Spec не важливо.

http://www.google.com/search?q=instrumentation amplifier resistor programmable gain

Я хочу допомогою простих компонентів реалізації, місцевий ринок не має такого роду чіпів.Такі, як Tl084/TL074 так,

Якщо у вас немає instrumantation підсилювачі доступні, будівельних тих, хто операційних підсилювачів є єдиним варіантом.CMRR буде набагато нижче, тому що ви не будете в змозі підібрати резисторів далеко не так добре, як це відповідає всередині апаратури амп.CMRR відіграє важливу роль у вашому додатку.Просто, не існує способу Arround цьому.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back