використання в якості інструментального підсилювача ОУ

Q

qwertu

Guest
Є багато дискусій про те, коли інструментального підсилювача повинна бути використана замість ОУ. Моє питання: так як інструментальний підсилювач виглядає начальник, я можу просто використовувати його для заміни операційного підсилювача? Якщо вартість не міркування.

Вимірювальні підсилювачі ідеально підходить в якості назви для Instrumentaion додатків, оскільки вони мають багато спеціальностей, як вище CMRR і т.д., але використовувати його в ланцюгах, які вимагають тільки один операційний підсилювач не має сенсу.

По-перше, дякую за Вашу відповідь. Ну, це має сенс у моєму додатку, якщо він працює так само добре. Моє питання, чи буде він виконувати роботу ОУ, або я можу просто замінити ОУ в моїй схемі, щоб інструмент підсилювача. Вища CMRR не буде погано для мене. [Цитата = siddharthshukla] Вимірювальні підсилювачі ідеально підходить в якості назви для Instrumentaion додатків, оскільки вони мають багато спеціальностей, як вище CMRR і т.д., але використовувати його в ланцюгах, які вимагають тільки один операційний підсилювач не має сенсу. [/ Цитата]

Як правило, він не сказав, що схема буде працювати на всіх. Інструментарій підсилювачі мають вбудовані в основні вигоди і не призначені для зовнішнього зворотного зв'язку. ОУ мають (в ідеалі) нескінченне посилення і не може працювати без зовнішнього зворотного зв'язку (за винятком випадків, компаратор). Крім того, вона може бути корисна для конкретних схем використання приладів підсилювачів замість ОУ, але не в цілому.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back