використав "ОСР для розробки SoC?

D

davyzhu

Guest
Привіт всім,

Будь-яке використовував "ОСР для розробки SoC?А в чому різниця між "OCP" і цілий місяць?

Деві

Ми застосовуємо в нашій OCP СОЦ.OCP і AHB 2 є абсолютно різними протоколами.OCP 2 .0 також підтримує теми!Наступна версія AHB це протокол AXI не працював на ньому.Але ч / б AHB і OCP, AHB, безумовно, дуже простий, але може не вистачити на всіх СОЦ ...Якщо ви хочете дізнатися більше просто перейдіть через протокол документа як ... Якщо ви хочете дізнатися щось інше заклинання його ..Оскільки це дуже широка, що нам можуть зайняти о.

OCP тільки для Peer-рівні протоколу, то загальний інтерфейс може бути підключений до шини AMBA.замість того, щоб взаємодія irectly OCP дозволяють UA загальний інтерфейс до будь-якого пристрою, яка знову OCP сумісні.
AMBA автобуса в автобус.
Різниця інтерфейс і автобуси

Привіт
OCP є стандартним інтерфейсом для підключення до сумісних OCP IP.OCP є Plug N Play сокет.
AMBA просто на чіпі стандартні шини.
У отримати більш різницеві між OCP і AMBA на www.ocpip.org / FAQs

Зараз днів ОСР стає все більш популярним.Це дуже хороший рівень конфігурування.

Спасибо Semiconductorman,

Цей був дуже корисним, я мав думку, що цей інструмент буде використовуватися для генерації Interconnect, але була у великій небезпеці, що й зараз є велика підтримка відповідаю я впевнений в тому, що навіть у AXI (AMBA 3.0) та ж сама технологія використовує тобто автоматично налаштовуючи Interconnect спиртом інструментом.Єдине, що нам потрібно зробити, це інтерфейсна частину.Thats також велика.

Але не буде збільшення розміру померти, перевагою є більш тобто частоти.і не чекати?і навіть влади?

Будь-Way U справді допомогли мені в цій документації.

Спасибо

Ми тільки починаємо вивчати OCP, з моїми знаннями OCP це всього лише загальні визначення інтерфейсу.Це дуже корисно для IP дизайну основного і повторного використання.

Привіт,
У мене є питання про OCP.
Не могли б ви пояснити мені різницю між інтерфейсом і розетки?
Вони явно пише, що це не те ж ....

Привіт
Elektor

Привіт, AXI чи ефективної влади?

привіт,
спробувати отримати технічну інформацію з www.ocpip.org / часто задають.
що дуже корисно.

З повагою,
Srik-Знайду

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back