видалення постійного зміщення імпульсного сигналу

G

Guest

Guest
Мені потрібно видалити постійний зсув сигналу, які складаються з малого імпульсів в результаті взяття проб.Проблема в тому, що схема має бути дуже точними, тому що отриманий сигнал повинен бути посилений undered кілька разів і потім, що схема має бути дуже мала так як є дуже limitid просторі.

Я зробив його, використовуючи зворотний зв'язок з мікро та Д., але дана резолюція є проблемою і anlog рішенням могло б бути віддаю перевагу.Я fugured використовувати піковий детектор і зняти верхню таким чином, але я точністю проблема.

Motorola AP 7181 to nowy punkt dostępowy sieci rozległej typu mesh. Urządzenie zostało zaprojektowane z myślą o zastosowaniu w sieciach zewnętrznych pracujących oparciu o standard 802.11n. Wyposażone zostało w dwie karty radiowe pracujące w paśmie częstotliwości 2,4 GHz oraz 5.x GHz.

Read more...

Яка частота імпульсів ваш?
Який рівень постійної напруги в ваш сигнал

Рішення може бути простим, як, використовуючи високий фільтр на вході
Ви також можете використовувати диференційний підсилювач (простий настройки за допомогою рівня, О.К., а посилання на звернення термінал), якщо рівень домену в імпульси відомі і постійним
Якщо DC рівні не відомі, то Ви можете використовувати фільтр низьких частот на обіг таких терміналів, що вона буде eleminate імпульси від входу і тільки напруга буде avialable і ви можете використовувати той же диференційний підсилювач для посилення сигналу Ви

Якщо ви можете повідомити частоти та напруги постійного струму тоді можна буде легко забезпечити рішення

Рівень постійного струму від 0V до 3V.Частота залежить від частоти дискретизації і може бути від мінімального 100 Гц до 10 кГц.Частота, проте, налаштований для конкретного застосування і можуть бути усунені somethere в цьому інтервалі.Система буде призначена для максимальної частотою дискретизації 10 кГц, але якщо повільних сигналів відбираються набагато повільніше, частота дискретизації добре, як зменшити дані.

Фільтр високих частот не буде працювати, як сигнал у його самоврядування не мають постійного струму.Тепер я розумію, що я дуже ясно, в моєму описі.Сигнал малої вибірки шипів є фактична сигналу fluctruations рівня цих шипів.Мені потрібно сомів роду середня вартість цих fluctruations і довести це до 0V щоб мати можливість amplifiy їх до годування сигналу на конвертор ери.Якщо сигнал змінюється дуже швидко, це буде, звичайно, результат у тому, що тимчасовий сигналу виходить з діапазону, але я віддаю собі звіт у цьому.Існує часто методи примусу сигналу жири у відповідність з діапазоном в таких surcumstances.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back