вивченні критичного шляху

E

engurucuklu

Guest
Привіт,
Я початківець як показано нижче.

Я хочу знайти "критичний шлях", але я не можу виконати.Я цих програмах: Цюй Альтера (AT) rtus 4.1, Silos2001 демо, TimingTool і HSPICE.
Чи можна з них (Restricted) програми мають можливості вирішення цього питання.Якщо так.
Як мені це зробити?
З іншого боку, існує програма, яка досліджує критичного шляху.

Спасибо заранее.

Зазвичай синтез інструменти використовуються для вивчення доповіді та критичного шляху.У згаданих інструментів (силосів, HSPICE, timingtool) Cant бути використані для цієї мети.Після синтезу у ваших RTL код з Альтера Qu (AT) rtus ви можете вивчити Netlist схематично і критичного шляху з цим інструментом.

привіт
Остання редакція eda_wiz по 28 березня 2006 16:04; редагувалось 1 раз в цілому

У Леонардо можна використовувати для синтезу спектр ур RTL, а потім отримати критичний шлях ..Thats основним інструментом synthsis, що і можна використовувати для отримання бажаного.

З повагою,

Ура інструментом синтезу сказати про терміни Infromation Про ур Код RTL, коли він синтезувати RTL
U необхідно визначити самий довгий шлях у ур дизайн, який є причиною критичного шляху
Інструмент quatrus Sove буде необхідність, синтез інструментом є одним прогнозами, першим критичний шлях в дизайн потік

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back