взаємодії 7-сегментний РК-

P

parthaarathi

Guest
Привіт, друзі, я знаю, як взаємодіяти 16x2 ЖК, але я повинен взаємодіяти 4-розрядний 7-сегментний РК-моєму проекту. З достатній матеріал недоступний на те, що хтось one.Please могли б допомогти мені про те, що один. Спасибо U

Спасибі, і, для інформації ур і я використовую Atmel AVR microcontroller.I побачите інформацію, якщо я отримав всяким сумнівом, я буду публікувати повідомлення на форумі. [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 3 хвилини: [/COLOR] [/SIZE], що все інформація, надана і є близько 7-сегментний світлодіод не семи ЖК-сегменті.

Привіт, я не отримую електричний інформації 7 lcd.I сегменті я тільки отримую механічних деталей. подякувати у

це як невеликий дисплей годинник? якщо так, то вам потрібно водієві, і зниженій напрузі логіки і флеш-XOR воріт CLK ланцюга, я не мати всю інформацію прямо зараз, добре.

Вибачте, я міг би зрозуміти тільки перший рядок може у будь ласка, коротку мені ще раз, що ур показовим. Спасибо U

Ваша ЖК виглядає як цей: http://www.conrad.de/goto.php?artikel=185680 чи ні? Якщо ні, спробуйте зробити знімок його. Перевірте дані у наведеній вище посиланню, ви побачите, що мається на увазі під водія, CLK і так далі ... ...

Тут картини, я думаю, що ви використовуєте

[Цитата = parthaarathi] Я використовую мікроконтроллер Atmel AVR. [/QUOTE] Існує спеціальна версія мікроконтроллер Atmel AVR поставляється з вбудованим драйвером дисплея. Ви хочете використовувати цей, зовнішній водій буде дорожче і споживають більше простору. Подивіться на ATmega169. Існує навіть оціночна плата для цього Atmel UC (STK502). Це надбудова для STK500. CU

Здравствуйте, спеціальні драйвери LCD необхідні для мультиплексованих РК-дисплей, 3 і 4 розрядний 7-сегментний, як правило, не мультиплексованих. Вони можуть управлятися процесором порту шпильки, або розширення введення / виводу у вашій системі. В основному вам потрібно шпильки для кожного сегмента і один додатковий на задній панелі. Невикористані сегменти можуть бути замкнутий на платі або залишитися непідключеним. Ваше програмне забезпечення має піклуватися про те, що водіння напруги DC безкоштовно, в іншому випадку дисплей буде пошкоджений шляхом електролізу після короткої операції. Це означає, що просто створення ПВ = 50% меандр, керуючи кожен сегмент або в фазі з об'єднавчої платою (у вимкненому стані) або з фази (далі). Частота не є критичною 30 до 100 Гц звичайні, я думаю. Я б заглянути в свої джерела, що я використав. Я використав, наприклад, 3-значний РК на аналогових ADuC836. Відкритим стоком висновки порту на цьому процесорі можна використовувати зі слабкою підтяжки (наприклад, 10 л). Я докладаю схему для ілюстрації. З повагою, Франк

Перевірте це додаток. Зазначимо, з Далласа. DS89C450 використовується для управління 7-сегментний РК-дисплей безпосередньо.

Привіт, друзі, дякую за все replys але у мене є один сумнів, чому 4-х розрядний семисегментний дисплей має 2 загальних літаки і чому це не можливо керувати через ЖК-постійного струму (Я плутати з змінного струму), якщо я можу це зробити річ що станеться? , А також може будь надати інформацію про те, скільки струму один сегмент буде споживати. Спасибо U

Доброго дня, ЖК-дисплей не робиться ніяких ток, це місткість навантаження на водія. Це не повинні визначатися DC, або будуть пошкоджені в результаті електролізу. Я здивований про дисплей з 2 плат, це незвичайний, на мій погляд. Чи є у нього індивідуальні контакти для кожного сегмента? Тоді 2 контактів плати може бути просто щільно один з одним (або вже з'єднані). Якщо вона має менше контактів, він використовує якісь схеми мультиплексування. З повагою, Франк

Якщо у Точну не частина або ви не можете отримати необхідну інформацію. Просимо Вас надсилати Ваші потреби в деталях, які допомагають іншим, щоб допомогти вам. Принаймні повідомлення про те, що фотографії ур використовуєте? З повагою Nandhu

Привіт, друзі, я відправляю дані аркуша.

Ось це я тільки що знайшов її за допомогою функції пошуку в Google Удачи З повагою Nandhu

Здрастуй, це, як я здогадався: стандартний, не мультиплексованих LCD. Ви можете вести це, наприклад, безпосередньо на відстані до контактів порту, якщо ваш процесор має достатньо. Доповнення схеми недавно опублікував, я покажу кілька рядків коду, використовуваного для управління ЖК-дисплея. Наступний код записує 3-значний номер в буфер змінних [код] символ bcd2seg7 (непідписані символ б) {символ seg7 [10] = {0x3f, 0x06, 0x5b, 0x4F, 0x66, 0x6d, 0x7C, 0x07, 0x7F, 0x67}; якщо (b999) NLCD = 999; інше, якщо (NLCD

Привіт, друзі, дякую за все suggetions дається інтерфейс буде використовувати всю надану інформацію і і ще раз я дякую u.If ніяких проблем я повернуся сюди. Спасибо U

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back