взаємодії з AVR 74hc14n

X

xinz

Guest
Я намагаюся підключення 2 борту.

1-й рада містити AVR,
то висновок TTL сигналу Clock.

2-й рада, є одержувачем TTL сигналом,
то використання 74hc14n фішку.
на етапі введення 74hc14n, я ставлю 10K тягнути вгору,
а потім 10K резистор для введення PIN-коду в 74hc14n.

вона не працює.

це тому, що використання різних джерел енергії
І земля по кожному борту?

Привіт xinz,
Якщо у вас є два різних джерел харчування для двох плат то ви повинні
зв'язати підставі двох приналежності разом.Сподіваюся, що це дозволить вирішити вашу проблему.

Як matbob словами, підстави з двох плат повинен бути підключений.Мінімальний кабелю між двома радами, по крайней мере два з'єднання, сигнал і землю.
Іншою проблемою є 10K резистори.Я б
обов'язково вилучіть 10K серії між резистором на введення PIN-коду.У 10K pullup також, ймовірно, не вимагається, якщо AVR Сцепляющій налаштований в якості стандартного виводу драйвера.Якщо припустити, що AVR працює, по крайней мере, 3V, то він повинен бути в змозі керувати 74HC14 напряму.
Ретельно перевірте вашу pinouts та з'єднань.

Завдяки matbob
І банджо.

Зараз схема роботи, як я очікував.

Вашу пропозицію, як банджо, я видалити виривати та лімітер резисторiв.
Тут у
мене інше питання:
Якщо сигнал години з опто-ізольованих паралельний порт, це Ваша пропозиція для тих, хто все ще резистори?або я повинен тримати їх на ланцюги.оскільки я почув Є декілька ноутбуків, які лише виробляють TTL сигналу до 3.3V на логікою висока.

Якщо вихід прямо з колектора транзистора у половині з optoisolator,
то гальмує це необхідно.

Це правило для взаємодії двох одиниць обладнання в TTL днів будуть використані для того, щоб всі виходи відкриті колектор (тобто, немає pullup), і що всі входи повинні представити свої власні виривати.

З 74xx14 має тригер Шмітта входів, майже нічого не буде працювати.Вам слід ще перевірити рівень сигналу, тому що зміни в тій середовищі (лабораторія таблицю Лекторій таблиця) може привести до зупинки роботи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back