взаємодії в C + + веб-камера

C

cedance

Guest
Привіт, я тільки що закінчили будівництво C + + коду для вимірювання Зображення розфокусувати. Я зробив це для статичних зображень. Тепер, я попросив мого професора, щоб зробити це в режимі реального часу для напівтонових зображень, скажімо, розміром 512 * 512. Чи можете ви допомогти мені, як це зробити. Я не зробив взаємодії в C / C + + перед. Було б надати велику допомогу, спасибі, cedance.

Привет Ви можете використовувати Microsoft DirectShow для взаємодії WDM (Windows Driver Model) пристрою, такі як веб-камера. DirectShow надає API функцій і структури, необхідні для доступу до device.you також завантажити DirectX SDK , який містить основні класи та заголовні файли DirectX (в тому числі DirectShow), документація та приклади вихідного коду , ... . Додаткові DirectShow пошуку інформації в msdn.microsoft.com найкращими побажаннями

Так, я подумав, що занадто, я шукав посилання, швидше за книги .. Однак, спасибі за цю інформацію. Edit: знайшов посилання тут: збираються безпересадочний це! Ще раз спасибі. http://www.codeproject.com/useritems/VideoImageGrabber.asp cedance.

Привіт Перевірити це PDF файл він описує, як використовувати DirectShow BR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back