взаємодія мережевих карт з вбудованою системою

S

sunish

Guest
Хай Чи можна інтерфейс мережевої карти з будь-якими 8-бітний контролер заснований вбудованих систем? Ie.will системи підтримки протоколу TCP / IP? sunish

Є кілька проектів в Інтернеті. Кілька років тому я експериментував з NE2000-сумісні мережеві карти і PIC16F877. Цей мережевий адаптер на основі Realtek 8019AS. Я пам'ятаю, що я повинен був спробувати кілька карт, щоб знайти той, який працював без проблем. Існує оціночна плата на мікрочіп з аналогічною конфігурацією. Крім того, перевірити: http://members.vol.at/home.floery/electronix/picnic/documentation.html ~ ~ V Інші використовували Atmel Мікроконтролери або 8051. Існують комерційні плати з микроконтроллером і 8019 (або аналогічний) чіп. Ви можете використовувати стару карту ISA підключений до борту або ви можете створити карту з Ethernet-контролер, PIC і 10baseT компонентів інтерфейс, включені. Як ви бачите, що це можливо і це було зроблено.

Чи можу я зробити цей проект, підключивши будь мережевої карти з Pic MCU?? Все, що я читав про старі ISA NE2000 сумісна мережева Чому?

ISA NE2000 сумісний використовується тому, що це досить легко зробити апаратний інтерфейс з мікроконтролером і є інформація про програмне забезпечення інтерфейс чіпсета. Ви можете використовувати інші карти, але ви можете отримати необхідну таблиць писати низький рівень процедур для передачі і прийому даних і команд на карту.

Завдяки albert22 але я можу знайти дані для всіх мережевих адаптерів??

те, що ті речі, які можна зробити, наприклад, якщо нам вдалося підключити eathernet інтерфейс вбудованого процесора? .. на мій погляд, це може бути щось завантаження з Інтернету на мобільний телефон, який має вбудований процесор .. Що ще? будь ласка, поділіться ідеями ..

Деякі старі 10М чіп мережевий інтерфейс може працювати з 8-бітних мікроконтролерів. Найбільш популярним є RTL8019, ви можете знайти цей чіп на старих мережевих і знайти дані по RealTek [ www.realtek.com.tw] веб-сайту. А інші, такі як Dalas має 8-бітних мережевих рішень.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back