взаємної кореляції і автокореляції питання

A

abhigopal

Guest
Привіт всім, у мене запитання! У мене є вектор (масив елементів), і мені потрібно обчислити авто-кореляційної матриці для цього. Як мені це зробити в Matlab. Ця матриця повинна бути Теплиця і симетричним. Крім того, за тією ж схемою, як я можу виконувати крос-кореляції між 2 комплекти елементів (масиви знову) з використанням MATLAB. Мені потрібно все це через роботу я роблю в статистичної обробки сигналів, завдяки все зауважимо, Abhi для модераторів: - Я відправив цей MSG на форумі DSP, як добре! Але я думав, що я woul отримати швидку відповідь тут. Будь ласка, видаліть іншу посаду у разі необхідності, але я був би вдячний, якщо вона залишається там, як добре! Спасибі

плз скористатися допомогою книги MATLAB "вогонь у вогнищі і proakis" thamson публікації

Привіт, в Matlab можна використовувати команду "xcorr", щоб знайти кореляцію. Команда приймає вектор або два, і обчислює кореляції і хрест corelation. Але проблема в тому, що з покласти вектор! у вас є два soloutions знайти кореляційної матриці. 1 - зміна елементів xcorr результат у вигляді матриці кореляцій. 2 - або повторити ваші дані і змінити її на матричному вигляді і використовувати "СОУ" команду, щоб знайти кореляційної матриці! Я сподіваюся, що ви знайшли цю інформацію корисною. Ваш.

Ви можете використовувати xcorr і ви можете бачити, як його використовувати за допомогою MATLAB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back