великі відстані usb1.1 посилання

T

Telfo2002

Guest
Привіт, я хочу використовувати 4-х провідної неекранованої витої і з внутрішньої установки в якості системи передачі для USB-з'єднання між ПК і кілька веб-камер по всьому будинку (25 на 40 м від готелю). Моя мета використовувати тільки 2 USB-концентратори (один в підключення до ПК і іншим в веб-камеру). Я читала, що у відповідності зі стандартами, тільки 5-метровий кабель може бути використаний в сегментах USB і не більше 5 концентраторів може бути каскадно. Я випробував 12м UTP кабель (4-проводу) з сегментами USB і працює з деякими пристроями (наприклад, флеш-ключів і кілька камер USB), а інші ні. Крім того, він працює тільки на настільних ПК. Будь-яка пропозиція для досягнення такої великої відстані з USB і 4-провідні? Спасибі від заздалегідь.

Telfo2002 дані повинні! падіння пропускної здатності швидкість, відстань збільшується або, як багато хаби ви використовуєте. А ви міряли? Екранування захисту від перешкод. Використання неекранованих ви піддаєте до перешкод. Навіть ваш мобільний телефон буде втручатися в передачу даних в якості внеску в температуру кабелю по крайней мере. Якщо у вас є re-generative/amplification пристрою не представляється можливим. Ось кілька прикладів Ви дуже повністю усвідомлює: Волоконна оптика кожні 11 км є підсилювачі для посилення слабкого сигналу. Світло в волоконної оптики є електромагнітної хвилею в керованому середовищі. Так даних в USB. Хто знає, може бути, я не роблю є Кабелі призначені для низьких втрат на ринку, щоб зробити великі відстані. Наскільки я знаю, це здається неможливим.

використовувати кілька підсилювачів або щось подібне 5 метрів або близько того

Привіт, Це не може бути ідеальним для вас зробити, але це працює. Використовуються чотири екрановані кабелі РФ і використовувати з USB роз'ємами. Використовуйте низькі втрати. Це допоможе вам. B RM

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back