велика різниця між результатами моделювання в HFSS і

S

sonofsky

Guest
Привіт, всім. Я хочу, щоб дизайн W-діапазону в Е-площині хвилеводу смуговий фільтр, я приймаю HFSS і CST проаналізувати фільтр з тим же параметром структури, але результати показують великої різниці, вони абсолютно різні. Вкладення проектів HFSS і CST. Чи можна дати мені кілька порад? Спасибі!

[Цитата = sonofsky] Добрий день, усім. Я хочу, щоб дизайн W-діапазону в Е-площині хвилеводу смуговий фільтр, я приймаю HFSS і CST проаналізувати фільтр з тим же параметром структури, але результати показують великої різниці, вони абсолютно різні. Вкладення проектів HFSS і CST. Чи можна дати мені кілька порад? Дякуємо !!![/ цитата] Я вважаю, ви HFSS дизайн відрізняється від CST MWS. Щось я помітив. 1.Ви не мають кордонів для HFSS 2.Wave порт збудження в вакуум, не проведення кордонів в HFSS 3.Ви необхідні захоплюючі режиму в вакуумному хвилеводі? Чи можна зберегти цей режим??

tekz, дякую Вам за відповідь. 1. відповідно до документа допомогою HFSS, його тлі будуть встановлені для ДВК автоматично. Так, так як це хвилевід, я думаю, що я можу дозволити кордон порожня. 2. Я remenber, що якщо waveport був визначений повністю в край, то проведення кордону повинні бути визначені, щоб захистити його ... ... Якщо у вас є корисні матеріали, могли б ви поділитися ними зі мною?

@ Sonofsky: як у конвертувати HFSS файл для відкриття у форматі ДКБ??

Привіт ви можете пояснити мені, як я можу імпортувати, конвертувати HFSS проект СГП

Вони виглядають досить схожий на мене.

привіт всім у HFSS частоти файл рішення 94GHz але частоти для цього обрано від 1 до 10 ГГц (!!!!!)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back