важливі речі, про Ericsson команди <конфлікту

H

ha_wasfy

Guest
Шановні всі
1
я би сказати, що я має намір внести це питання в новій темі, як здається заплутаною для мене.:I have Sony Ericsson T290 which supports at commands with an internal modem,and i tested it on hyperterminal and worked fine on it.
Ситуація полягає в наступному:
У мене Sony Ericsson T290, який підтримує на команди з внутрішнім модемом, і я його випробував на HyperTerminal і працював на неї штраф.you can gently refer to my early posts on ftopic234413.html

проблема підключення її до мікроконтролера і отримати доступ до його внутрішнім модемом, використовуючи в командному відправити SMS і набрати, я використав AT89S52 для цього, але,на жаль, не працює, хоча я спробував все, що може бути зроблено в галузі програмного забезпечення та апаратних засобів.Ви можете обережно ставляться до моєї ранньої посади за ftopic234413.html
А тепер
Я запитав одного з моїх друзів сказав мені, що я повинна направити небудь перед відправкою АТ команди з "Sony Ericsson T290", спеціально для Ericsson вигляд, але він сказав мені, що він не пам'ятає, що це таке.
Як я вже сказав вам, перш ніж я спробував все, і мобільного не відповідь на команди з допомогою мікроконтролера "AT89S52", і навіть AVR.Що я повинен робити?Я читав про автономному режимі і в режимі онлайн даних і команд у режимі онлайн на мобільних даних лист,
пов'язаних з цією проблемою?Я також прочитати цей абзац: --"Настройка даних програми вручну
Щоб настроїти програму даних вручну:
1.Виберіть загальний мобільного телефону драйвер модему зі списку доступних мобільних телефонів драйверів модему.
2.Встановіть рядок ініціалізації, по крайней
И М
3.Встановіть налаштування факультативно рядок Асинхронні RLP:
AT CBST = 0,0,1
Настроїти програму факсимільних повідомлень вручну
Щоб настроїти програму факсимільних повідомлень вручну, виберіть Факс класу 2 водія.Вбудований у
Модем підтримує факс класу 1, факсимільного, яка може бути використана, якщо існують проблеми з послугою або факсом
швидкість роботи комп'ютера, або якщо ваш факс додаток не підтримує факс класу 2 ".

це таке ставлення до проблеми?
Я дійсно дуже заплутаною і відчувати себе безнадійно!Будь ласка, я чекаю на вашу допомогу і відтворенняСпасибо заранее

У мене точно така ж проблема, але з T68i.

Якщо хто знає рішення, будь ласка, допоможіть!

ha_wasfy писав:

Шановні всі

1 я би сказати, що я має намір внести це питання в новій темі, як здається заплутаною для мене.

:I have Sony Ericsson T290 which supports at commands with an internal modem,and i tested it on hyperterminal and worked fine on it.Ситуація полягає в наступному:У мене Sony Ericsson T290, який підтримує на команди з внутрішнім модемом, і я його випробував на HyperTerminal і працював на неї штраф.

you can gently refer to my early posts on ftopic234413.html
проблема підключення її до мікроконтролера і отримати доступ до його внутрішнім модемом, використовуючи в командному відправити SMS і набрати, я використав AT89S52 для цього, але,на жаль, не працює, хоча я спробував все, що може бути зроблено в галузі програмного забезпечення та апаратних засобів.Ви можете обережно ставляться до моєї ранньої посади за ftopic234413.html

А тепер

Я запитав одного з моїх друзів сказав мені, що я повинна направити небудь перед відправкою АТ команди з "Sony Ericsson T290", спеціально для Ericsson вигляд, але він сказав мені, що він не пам'ятає, що це таке.

Як я вже сказав вам, перш ніж я спробував все, і мобільного не відповідь на команди з допомогою мікроконтролера "AT89S52", і навіть AVR.
Що я повинен робити?Я читав про автономному режимі і в режимі онлайн даних і команд у режимі онлайн на мобільних даних лист, пов'язаних з цією проблемою?
Я також прочитати цей абзац: --"Настройка даних програми вручну

Щоб настроїти програму даних вручну:

1.
Виберіть загальний мобільного телефону драйвер модему зі списку доступних мобільних телефонів драйверів модему.

2.
Встановіть рядок ініціалізації, по крайней И М

3.
Встановіть налаштування факультативно рядок Асинхронні RLP:

AT CBST = 0,0,1

Настроїти програму факсимільних повідомлень вручну

Щоб настроїти програму факсимільних повідомлень вручну, виберіть Факс класу 2 водія.
Вбудований у

Модем підтримує факс класу 1, факсимільного, яка може бути використана, якщо існують проблеми з послугою або факсом

швидкість роботи комп'ютера, або якщо ваш факс додаток не підтримує факс класу 2 ".це таке ставлення до проблеми?

Я дійсно дуже заплутаною і відчувати себе безнадійно!
Будь ласка, я чекаю на вашу допомогу і відтворення
Спасибо заранее

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back