бітовий потік через FPGA

D

dkumar

Guest
Дорогі друзі, у мене є для перевірки передавача ланцюга, передаючи деякі модульований потік біт для chip.I породили потік бітів і зберігаються у файлі. Як я можу передати цей біт FPGA формі потоку на мій чіп, який має вхідний порт для передачі потоків біт на вході? Я маю на увазі, як я можу імпортувати цей файл в систему, щоб FPGA або будь-який інший метод передачі бітового потоку. Будь ласка, допоможіть мені ... це допоможе мені обробки мій проект, або він буде looong. Заздалегідь дякую ....

Ви не згадали довжину біта або призначені швидкість передачі даних. Але в принципі, ви можете запрограмувати розрядний потік даних для FPGA пам'яті на кристалі (він працює як диск у той час) і відправити його за допомогою годинника і регістр зсуву відповідно присвячений серіалізатор обладнання для високошвидкісних сигналів. Вбудований в чіп пам'яті зміст може бути імпортований наприклад, у вигляді HEX-файлів під час компіляції, воно може бути також завантажена в ПЛІС під час виконання, якщо ви проектуєте зручний інтерфейс. Деякі виробники мають спеціальні інструменти, щоб інтерфейс пам'яті під час виконання, наприклад, Altera Quartus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back