більш висока напруга, тонкий дріт?

S

siongboon

Guest
Чи має використання більш високої напруги означає, що ми можемо використовувати тонкі дроти / кабелю? Спасибі.

Залежить від струму через кабель.

Привіт tyassin, якщо напруга 12В, що проходять через кабель 1А, тому кабель доставки 12W навантаження. Припускаючи, що 1А Максимальна ємність кабелю. Чи означає це означає, що якщо мені потрібно доставити більше енергії в навантаження (наприклад, 24W), я можу використовувати зворотний тому ж кабелю, використовуючи високу напругу? 24В, забезпечуючи струм 1А. Чи можна взагалі говорити, що кабель не залежить від кількості енергії подається на навантаження, але залежить тільки від поточного подорож через це? Спасибі вам велике за ваше керівництво.

Як правило, ізоляція рейтинги вважаються. В залежності від вашого використання, NEC може мати право голосу в цьому питанні.

Високої напруги використовуються для ліній електропередач. Втрати потужності за рахунок лінію resisatnce буде нижче, для високої напруги (низький струм навантаження) ліній

[Цитата = siongboon] Чи можна взагалі говорити, що кабель не залежить від обсягу потужності, яка подається на навантаження, але залежить тільки від поточного подорож через це? Спасибі вам велике за ваше керівництво. [/QUOTE] Так поточний рейтинг провідника визначається за площею поперечного перерізу проводу.

Привіт Siongboon в залежності від країни / регіону, де ваше харчування буде використовуватися, ви повинні переконатися, визначених допустимого струмового навантаження та ізоляції розмірів кабелю. Для великих струмів потрібна вища площа поперечного перерізу, думаю, як вам потрібно менший опір на метр (= Q * Довжина / Площа). Також у вас буде менше індуктивності для більш товстих ліній. Джерела, які можуть бути цікавими для подальшого understnad: http://en.wikipedia.org/wiki/Ampacity http://www.wiki.diyfaq.org.uk/index.php ? назву = кабелів # Cable_Sizes Сподіваюсь, що це допомагає. Ваше здоров'я

Спасибі керівництвом дуже кожного. Я думаю, що я можу ставитися краще. Уявляючи напруги бути як тиск у водяний насос. Більш високий тиск вузькі труби, що еквівалентно більш низькому тиску, великих труб. Це має сенс для мене зараз. Велике спасибі.

[Цитата = siongboon] Чи використання більш високої напруги означає, що ми можемо використовувати тонкі дроти / кабелю? Спасибі. [/QUOTE] Це залежить від струму. Але якщо ви говорите на лінії електропередачі це стало правдою. Саме з цієї причини, яку ми використовуємо силові трансформатори.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back