буфер клітини проти затримки клітин відповідно затримка в розміщенні

N

nsreekanthbabu

Guest
привіт,
може запропонувати будь-який з яких серед буфера клітин або затримка клітин віддають перевагу у затримці заміни в розміщенні?
Цитата із зазначенням причин.

Could U бути більш точним ... вага Do U маю на увазі під терміном "затримка заміні?"

Який інструмент RU використовуєте?Додано через 9 хвилин:Буфери використовувати для підвищення рівня сигналу і звести до мінімуму косі ... де, як

Затримки буферів використовувати, щоб додати або зменшити затримки ...... У разі встановлення U порушення необхідність скоротити затримки DataPath шляхом перетворення у формат буфера або воріт, які присутні .......... . А якщо і хочуть, щоб збільшити затримку в разі проведення в Combi шляху, щоб уникнути провести час проблеми, тоді ми будемо додавати затримку буфера ...

Сподіваюся, що це зрозуміло для u. .. якщо я помиляюся, то нехай я знаю .........

Відповідь мені

У буфери самої різної 2 з cellsets ..
1.Буфери тактових циклів ---> Вони сконструйовані таким чином, що вона має рівні Rise & Fall Time ..Так що не буде будь-яких змін до тактового сигналу.
2.Нормальні буферів -> Вони використовуються для задоволення терміни.

привіт,
Дякуємо за вашу відповідь.Я зупинюся на моє запитання.

Моє питання полягає у буфери і затримки дві різні клітини доступна в бібліотеках.
Я чув, що для затримки впровадження / скорочення в цілому ми вважаємо за краще буфера клітин, ніж затримка клітин.
Причина одна я відзначив з бібліотеки файлу розміром різницеві. (Buffer осередок займає менше місця, ніж затримка клітин для водіння ж ємності.)
якщо я помиляюся, хай мене знаєте.

Цитировать мене деякими іншими причинами.

Спасибо
Сри

збір клітинку затримки або буферну клітинку, насправді залежить від суми затримки ви намагаєтеся вставити і простір у вас є.

У швидко швидко куті, затримка 1 осередок може бути дорівнює 10 буферів.

Так що не краще, ніж інші.насправді залежить від ситуації.

сподіваюся, що це допомагає.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back