буфера питання

A

abcyin

Guest
Привіт, всі

Я хочу, щоб дизайн буфером на останньому етапі підсилювач диск нижній резистор, і пропонується, щоб фіксованим коефіцієнтом підсилення, 10dB, наприклад, до складу якої ви будете recommand для мене,

Thx заздалегідь!

BR!

Це залежить від того, який вихід гойдалки ви шукаєте.Ви можете використовувати загальний джерело, якщо ви хочете вищого гойдалку або класу етапі AB.Або, якщо поворот не має значення Джерело послідовник може бути гарним вибором.

Thx за Вашу відповідь.
Так, я дбаю про вихід гойдалки сцени, тому що це останній етап приймача, так що лінійність це дуже важливо.
А що стосується джерела послідовник, я думаю, це буде коштувати багато поточних досягнення широку смугу пропускання і хороша лінійність, а також важко отримати фіксовану прибуток у послідовник джерела,
так що, можливо ви можете дати мені докладні роз'яснення з приводу загального джерела або класу АВ структури, або, якщо ви можете поділитися з літератури, що я буду appeciate його,
THX дуже багато.

Разаві є хороший розділ по лінійності, де він в основному дає вам інструменти для аналізу, не лінійність будь-якої схеми, тому ви можете проаналізувати різні етапи, щоб вирішити між ними на основі лінійності.Фіксована частина отримати те, що здається трохи листкове до мене, це було б занадто вчив мати точні одержати особливо на чіпі.Для цієї мети необхідно створити свої відгуки, використовуючи якийсь зворотного зв'язку, оскільки це допоможе вашої лінійності і стабілізації отримати також, наприклад джерела / degenration емітера.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back