будь-які ліки до цієї IE3D поведінку?

C

cheng

Guest
Привіт Pals, Один швидкий питання. У IE3D якщо я створив GND поверх діелектрика (Z-ж розміру) і я хочу змінити товщину діелектрика, IE3D скаржиться, що volumous металу не допускається. Поки все добре. Але IE3D приймає мій внесок у зміну діелектричної товщини. Ну, ось де неприємну помилку (у що я вірю) починається. Якщо я хочу змінити відповідно шар GND, не представляється можливим. Існує попередження і я змушений видалити GND і встановіть її знову з правильними новий Z-вимір. Я думаю, це помилка, але якщо це було зафіксовано Я хотів би знати рішення. Спасибо заранее, Чен

У цей час IE3D не дозволяє користувачеві визначати нескінченні землі завтовшки. Функція автоматичної перевірки не дозволяють змінювати товщини підкладки. Це незручно. Вона повинна бути поліпшена найближчим часом.

[Цитата = Чен] Привіт Pals, Один швидкий питання. У IE3D якщо я створив GND поверх діелектрика (Z-ж розміру) і я хочу змінити товщину діелектрика, IE3D скаржиться, що volumous металу не допускається. Поки все добре. Але IE3D приймає мій внесок у зміну діелектричної товщини. Ну, ось де неприємну помилку (у що я вірю) починається. Якщо я хочу змінити відповідно шар GND, не представляється можливим. Існує попередження і я змушений видалити GND і встановіть її знову з правильними новий Z-вимір. Я думаю, це помилка, але якщо це було зафіксовано Я хотів би знати рішення. Спасибо заранее, Чен [/ цитата] Шановні Чен, товщина не впливає на продуктивність нескінченної площині землі. якщо ви хочете, щоб модель товщиною, ви повинні використовувати кінцеві площині землі. Infact, можна припустити, що нескінченне ДП нескінченної товщини!, Немає ніякої різниці (пам'ятаєте, скін-ефект на металевих поверхнях). rgrds, Марті

Марті, я думаю, ви зрозуміли моє запитання. Я все ще вірю, що це помилка, хоча. Питання: Якщо у мене є верхній Z-координата стек сказати 5мм і в мене є нескінченне GND, на тому ж рівні. І якщо тепер я хочу, щоб змінити це сказати, Z = 4 мм, що б я зробив, щоб змінити Z-діелектрика, де повідомлення про кінцеву товщини з'являються. Це не попередження, це повідомлення про помилку і все ж я зміг налаштувати діелектричної Я до 4 мм. І тепер, якщо я хочу, щоб законно змінити Z від GND від 5 мм до 4 мм, не представляється можливим. Якщо процедуру перевірки буде працювати належним чином, вона повинна бути в змозі перевірити, що там не кінцевої товщини і повинні дозволити мені зробити це. На жаль, немає і в мене немає вибору, крім як видалити GND на 5 мм і визначають його знову на 4 мм. Це було моєю проблемою і трохи незручно, щоб переглянути його таким чином. Сподіваюся, що це тепер ясно. Цзянь, я хотів би запропонувати, що ваш процедуру перевірки робить кінцевої товщини перевірити на ОК подія кнопки, а не при зміні фокусу відповідного контролю. Таким чином ви дозволите користувачеві робити все, що безлад він / вона бажає і видасть повідомлення в кінці. Це дуже невеликі зміни, я думаю.

[Цитата = Чен] Марті, я думаю, ви зрозуміли моє запитання. Я все ще вірю, що це помилка, хоча. [/ Цитата] ок, я отримав його, та це реальна помилка страждання. моє рішення видалити обидва шару діелектрика і базової площини, а потім додати їх на нові координати! ми повинні звернутися Зеландії, щоб виправити це, я думаю, Каус у мене є багато проблем в отвір пов'язаної р @ тахометр антени (для параметрів дослідження). Марті

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back