G
Guest
Guest
Привет
Я завантажив Ethernet код opencores.org, але на мій подив я GETING цих помилок, коли я додав у файл регістрів і wishbone ..
Чи може хто-небудь, будь ласка, допоможіть мені ...
рядок 2 Не вдалося знайти файл включення 'eth_defines.v'
УВАГА: HDLCompilers: 26 - ".. \ .. \ Desktop \ New Folder \ Ethernet код \ eth_registers.v" лінія 133 Макро посиланням `ETH_MODER_ADR не визначена
УВАГА: HDLCompilers - ".. \ .. \ Desktop \ New Folder \ Ethernet код \ eth_registers.v" лінія 2 Не вдалося знайти файл включення 'eth_defines.v'
УВАГА: HDLCompilers: 26 - ".. \ .. \ Desktop \ New Folder \ Ethernet код \ eth_registers.v" лінія 133 Макро посиланням `ETH_MODER_ADR не визначена
Я додав модуль ETH_defines.V навіть тоді я знайти цю помилку ..
Те ж саме з wishbone.
в очікуванні відповіді ур ..
Я завантажив Ethernet код opencores.org, але на мій подив я GETING цих помилок, коли я додав у файл регістрів і wishbone ..
Чи може хто-небудь, будь ласка, допоможіть мені ...
рядок 2 Не вдалося знайти файл включення 'eth_defines.v'
УВАГА: HDLCompilers - ".. \ .. \ Desktop \ New Folder \ Ethernet код \ eth_registers.v" лінія 2 Не вдалося знайти файл включення 'eth_defines.v'
Я додав модуль ETH_defines.V навіть тоді я знайти цю помилку ..
Те ж саме з wishbone.
в очікуванні відповіді ур ..