будь ласка, допоможіть мені в мобільних детектор для коледжу

A

Arunmag

Guest
Хай народів .. я перебуваю в надзвичайних створення мобільних dteector в моєму коледжі тому, будь ласка, надішліть мені чистим і добре пояснюється схемою для мобільного детектора. вона повинна пишатися якийсь візуальний чи звуковий сигнал при виявленні мобільних .. чи можна виявити, якщо мобільний телефон у вимкненому стані, спасибі виділити, якщо ви допоможете т

Хай arunmag Це мобільний телефон сніффер контур, який може виявити сигнали, що використовуються в GSM (Глобальна система мобільного зв'язку) смуги близько 900 МГц. Так як сигнали цифрової кодуванням, він може виявити тільки сигнал діяльності, а не слова або зміст повідомлення. Навушників використовується, щоб почути виявлених сигналів. ось два окремих вузлів детектора. Кожен детектор складається з дипольних антен, дросель і діод. Антена отримує GSM сигналів у засобах масової інформації. Потім невелика кількість заряду, індукованої в дросель. Діод демодулирует сигнал і закінчує виявлення. Діоди мають бути діоди Шоттки або германієвих діодів. Так як пряма напруга діода silisium висока, це не дасть достатньої результату в цьому ланцюзі. [URL = http://www.circuit-projects.com/rf-radio-frequency-circuits/cell-phone-detector.html] стільниковий телефон детектор [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back