буде сферу команд бібліотеки в майбутньому?

N

nav_vlsi

Guest
Привіт друзі-приятелі,
На самом деле я свіжим даний час працює в бібліотеці, команда, яка займається з звичайної клітини, Memories & МО. Я хотів би знати, що сфера моєї роботи в future.i дійсно не знаю багато чого Інформація Abt це бібліотеки домену & я дійсно боюсь як буде виглядати моя робота, як 3-5 років тому, мені потрібна ваша suggestons.Який мій короткий & довгостроковій перспективі ми повинні виглядати.
NAV

Привіт nav_vlsi,
Я був де ви знаходитесь.Але я exiteed його до 1,5 років.Lib розвитку була моя перша робота, і мені нудно з ним дуже скоро.Подивіться на ваших літніх людей, що вони роблять, ви робите що фантазія?Якщо ви є людиною технічні, хотів би піднятися на технічну сходи, я пропоную звичай Lib розвитку як одного з кращих речей.З іншого боку, якщо ви хочете піднятися сходами управління, а ви можете залишатися там, де ви є.
Мої люди похилого віку, вони дивилися, як роблять саме те, що я роблю, з трохи нагляд ППЛ, як я.Мені не хотілося робити цього, і я Didn't фантазії обмежуючись "клітки" для мого життя, тому я вийшов.
Але одна хороша річ, як я розумію Libs більш Normaly PPL FE робити, і це великий плюс.
Я думаю, по звуку ваших, що ви працюєте в Санкт-небудь TI?
Kr,
Аві
http://www.vlsiip.com

Привіт nav_vlsi,

Бібліотеки розвиток Все про схему дизайнерські навички і величезне поле в собі.думаю, що з цієї точки зору, в цій галузі, ви дійсно щось робити (проектування деяких клітин).Я раджу вам тримати себе зосереджена в бібліотеці схеми розробки та поступового переходу до пам'яті deisgning.Перебування там ви, як свіжий це найкраще поле для вас.Подумайте зміни тільки через кілька років.

Ура!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back