батареї - акумуляторна - ставка платежу на батарейках з втратою потужності?

L

lee321987

Guest
Коли батареї меншої ємності, то вони розраховані, це ще добре, щоб ваші бази зарядки від їх номінальної ємності? Приклад: у мене є деякі 2000mAh AA NiMH батареї, що мій аналізатор говорить тільки ~ 1000mAh потужності. Чи можна розглядати С буде 2AMPs, або я повинен використовувати C = 1AMP при розрахунку ставки платежу? (Я читав, що NIMH про те, що є цей збіднений слід викинути, але я використовую тільки ці в моїй миші, і вони тривають довгий час там)

На мій погляд, коли батарея старіє, вона не буде мати значення, багато, якщо заряд алгоритм є оптимальним чи ні. З іншого боку, зарядка за нижчою ставкою, як правило, краще, щоб отримати більш ефективну ємність заряду, хоча ціна часу. Іноді (не рекомендується без тестів) імпульсного струму заряду з відносно високу вартість (в якості тимчасово оновлення), може допомогти відновити частину втрачених потужностей хоча це залежить від типу акумулятора. О.Т.: Чи можу я запитати вас, якщо ваші батареї міра аналізатор і його внутрішній опір (імпеданс)? Керім

Може бути, я повинен був сформулювати моє запитання краще. Я хотів би знати, якщо зарядки 2000mAh з рейтингом акумулятор, який має тільки фактична ємність 1000mAh на 2AMPs має таке ж негативний вплив, як зарядка новий 1000mAh-батареї при номінальній 2AMPs. Про пульсуючої - так, я приніс життя в кілька NIMH і нікель-кадмієвих шляхом зарядки конденсатора 70000 MFD (розмір сода може) з 12volt стіні бородавка, і розрядки його через батареї ... Про батареї аналізатор - та він вимірює імпеданс (принаймні один із його зарядки алгоритми), але ніколи не відображає це число. Модель MH-C9000 від Powerex.

Логічно старі 1000mAH батарея якось еквівалента, щодо потенціалу, свіжі 1000mAH один. Тобто за старий акумулятор, обидва заряду і розряду струму необхідно знизити (якщо вони були відносно високими) в обсязі, далі на свою корисну життя хорошою ступеня. Це може пояснити відносно швидкої деградації ємності батареї, якщо швидкий алгоритм зарядки зберігається ж уздовж його життя (те ж саме, якщо навантаження досить важкі). На щастя, батареї ціни йдуть вниз, так що замінити його один раз на рік не буде проблеми, хоча я буду більш радий, якщо вона триває протягом 5 років, а не:) Керім

@ KerimF я припускав, що має знизити ставки платежу по збідненого ємності батареї, але я не знаю точно, як хімія працює, так що я не був упевнений. Я припускаю, що ви маєте рацію.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back