аудіопередачі Хоча кручений парі

D

dwep

Guest
У типовій конструкції, є трансформатора для аудіо сигналу coupling.But Я не знаю, як для розрахунку хвильового опору трансформатора.
Тому я хочу використовувати 2 капсули замінити transformer.But я не знаю цю ідею, добре це чи погано.

Трансформатор в збалансованому поєднанні і виходи були і до сьогодні використовуються у професійних аудіо-обладнання для придушення перешкодами загальний режим.Використання конденсаторів не є хорошою ідеєю Як правило, справа, яку вони не надають будь-яких спільних режимі ізоляції.

Номінальна хвильовим опором для збалансованого звуку, як правило, 600 Ом (взято з телефонною лінією опору).Але це зовсім не говорить про характеристики трансформаторів, насправді.Більш важливими параметрами є основними індуктивності, індуктивності і витоку можливі максимальні можливості unsatured напруги на низьких частотах (наприклад, 20 Гц).Крім того, аудіо-сигналу трансформатора зазвичай потребує ефективної магнітне екранування для запобігання перешкод з боку силових трансформаторів живлення.

Збалансований підсилювачів може бути альтернативою трансформаторів, якщо загальна напруга режиму втручання може бути забезпечено для збереження певної межі, а це в більшості випадків з аудіо системами, наприклад, етап ПА.

Збалансований підсилювачів може бути альтернативою трансформаторів, якщо загальна напруга режиму втручання може бути забезпечено для збереження певної межі, а це в більшості випадків з аудіо системами, наприклад, етап ПА.

Thankyou за відповідь, але я читав Application Note "Розуміння синфазних сигнали" Максима, вона заявила, що шапка може досягти високого синфазних сигналу відмови.

А перед кришкою Я також збалансоване використання підсилювачів зворотне перетворення в одну різницю.

Pls Скажіть problem.Thanks
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Я не знаю конкретної програми, тому я не можу сказати, що ємнісний зв'язком не годиться у вашому випадку.Але, звичайно, я можу лише виділити загальні режимі постійної напруги, а не змінного струму.Я також сумнівів, якби Максим призначена для аудіо-додатків.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back