антени .. масив?

B

boot_strap

Guest
хто-небудь знає про антени .. масив?

це група anntennas.
основна мета полягає у формуванні високої спрямованості або досягнення односпрямованої лиття
на основі фазового відносини, вони поділяються на два типи I) endfire II) залп масивівЛінійний масив антен елементи, які рознесені по Lamda / 2 один від одного і відвезли з чергуються фазами має принцип максимум випромінювання вздовж і, так як амплітуда поля в даний час додати у фазі в площині масиву.
Така система називається кінець вогню array.here, максимум випромінювання буде по лінії осі

тієї ж антени з тієї ж фази означає, що вона буде називатися, як залп arrays.here, максимум випромінювання буде perpenicular до лінії осі.Таким чином, за допомогою співвідношення фаз можна змінювати спрямованість випромінювання

Примітка: Таким чином можна постійно спрямувати головний промінь у будь-якому напрямку, змінюючи прогресивних β фаз між елементами.Цей тип масиву, де головний промінь управляється в потрібному напрямку, називається фазованої решітки або поетапного відсканованого масиву

Примітка:
я) Коли антенна решітка містить елементи розташовані по прямій лінії він відомий як лінійний масив
II), єдиний масив складається з equispaced елементів, які надходять зі струмом рівний величини (тобто з рівномірною зважування) і можуть мати поступовий зсув уздовж масиву

.

те, що у хочу знати, в даний час є багато видів антени
масив (наприклад, антена ....... доб)
Plz написати те, що у хочу точно знати, я сподіваюся, що
я можу допомогти, у

привіт scorpionss22яке б не була справа, то все буде підпадає під endfire або бортом масивів.
чи не так?

Хочу додати невеликий коментар за темою "electronics_kumar" до відома

'Примітка: Таким чином можна постійно спрямувати головний промінь у будь-якому напрямку, змінюючи прогресивних β фаз між елементами.Цей тип масиву, де головний промінь управляється в потрібному напрямку, називається фазованої решітки або поетапного відсканованого масиву '

Цей тип масивів звані "розумні" масиви (смарт-антени) це interisting роду антенних решіток, і вона повинна використовуватися є 4-го покоління мобільного зв'язку.

У звичайних антенних решіток Існують три основні види масивів, кінець вогню, гармат, етап сканування основі.Це можуть бути додатково classificed на: лінійні і нелінійні, рівномірного і нерівномірного.
Основним недоліком endfire масиви або бортом те, що вони кріпиться до конкретних tranmission / прийом кут 0 або 90.Там уже, однак, іноді додатків, де ми повинні під довільним кутом, скажімо, 30.А ось роль фази сканування масиву.

Однак те, що мені потрібно, щоб коментар про те, що існує велика оману, коли ми говоримо про Smart антен.

В Smart Антени, головна мета полягає не просто в тому, що з фази сканування, а це монітори (stastically) хотів сигналу і сигналу infereing (и), так що масив може відхилити interefering і тримати хотів сигналів з покращеними потужність (вище SNR).Таким чином, ми могли б домогтися більшої ємністю, але й розширила покриття, з підвищеною QoS.Smart антени отримали велику увагу в військове застосування, починаючи з середини 80-х в радіолокаційних системах.Тим не менше, для мобільних додатків зв'язку, вони використовуються в 3G, який, уже прийнятий у Кореї, Японії і по всій Європі.ДЛЯ 4G Mobile COMM., З багатьма входами і багатьма виходами (MIMO) використовується що збільшує ємність і покриття більше, ніж у "звичайних" Smart антен.MIMO можна розглядати як смарт-антени в обох надсилати та отримувати сторін.

Для будь-якого Q про MIMO, ви знаєте, де мене знайти.Надія я можу допомогти.

З повагою

Я не думаю, що є достатньо місця і часу тут, щоб пояснити це докладно, але я можу направити вас до в главі 6 Balanis антена Дизайн книги

Я думаю, ви могли б також послатися на "Антена теорія і дизайн" Уоррен Стацман Глава 3 Balanis і це теж дуже добре, як варакторного сказав раніше.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back