антени дизайн А. А. RFID зчитувач

S

sukanya

Guest
Привіт, Я проектування читач RFID. Може хто-небудь допомогти мені з антеною дизайн додатків радіо частоті. Читач працює на частоті 135kHz і поточні рейтинги антена повинна бути 137mA. Будь ласка, дайте мені знати, як це антени повинен бути розроблений і які різні типи антен, які можуть бути розроблені. Також скажіть мені про антени, що може бути побудована на друкованій платі. Спасибі.

Це буде дуже важко побудувати антену на плату на цьому частота. Антена має бути частиною резонансного контуру налаштовані на 125KHz. До речі, для RFID, наскільки я знаю, частота. є 125KHz, а не 135. Антена повинна мати Приблизна площа кредитної карти, а число витків повинно бути близько 30. Діаметр дроту: 0,3-0.5 mm. Як я вже говорив, антена повинна бути частиною коливального контуру, і з метою досягнення максимальної відстані читання (U можна отримати 12-15см), вам доведеться налаштувати антену, вставивши / різання Виявляється, поки не отримаєте максимум напруга на кінцях (> 50Vpk-рк). / Pisoiu

Привіт Sukanya Pisoiu цілком right.Only з вище частота. ВЧ-теги, ви можете піти з PCB-сліду конструкції антени. Перевірити посилання out.The перших сторінках coupla рекламувати свою продукцію, але решта йде у подробиці на 125KHz RFID антена дизайн. http://www.emmicroelectronic.com/webfiles/Product/RFID/AN/AN411.pdf Cheers Raticus

На цій частоті фізичної області дуже мала і зв'язку індуктивно. Взагалі, фізичний діапазон становить близько діаметром меншим з двох котушок (читач і відповідача), за винятком окремих виняткових випадках. Я бачив одного метра діапазоні читачеві, що було передавача котушки півметра в поперечнику і приймальні котушки близько 6 см площа з безліччю поворотів. Обидва ці були надруковані використанням міді товщиною по скороченню втрат. Респондентів були тонкої дроту рани багато поворотів, намотаною на коло пластикової карти (мм або два від фактичного зовнішнього краю карти) кілька см в кожному напрямку з IC підключений до котушки.

так, це багато продукт працює на цьому frequncy але на читання відстань коротше 100см. Ви можете вибрати продукт на 13.65Mhz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back