аналізатор спектру з використанням Matlab та RS232

M

masood_ahm

Guest
привет я хочу зробити аналізатор спектру, який фізично введення через зонд .. фільтрів вона перетворює filterd виводу в Електронні та відображає результати в Matlab
Спочатку введення буде або синус, квадратної чи трикутної хвилею

Аналогічний проект був здійснений посилання http://courses.cit.cornell.edu/ee476/FinalProjects/s1999/lisa/

але я маю на увазі робити все обчислення безпосередньо на Matlab усуває необхідність у використанні будь-яких microcontrolor ADC UART мікросхеми для взаємодії з
комп'ютеромЯ хотів би запитати, якщо це можливо

Kaspersky Lab przedstawia kwietniowy raport dotyczący aktywności szkodliwego oprogramowania na komputerach użytkowników oraz w Internecie. W kwietniu 2011 roku produkty firmy Kaspersky Lab zablokowały 221 milionów ataków sieciowych, zapobiegły 73 milionom prób zainfekowania komputerów za pośrednictwem Sieci, a także wykryły i zneutralizowały niemal 190 milionów szkodliwych programów. Do raportu wykorzystano dane zebrane z komputerów, na których zainstalowano oprogramowanie firmy Kaspersky Lab.

Read more...

Я думаю, це можна зробити за допомогою ур звукової карти.є демо вже в Matlab.введення повинна бути надана через мікрофон.вибірки може бути встановлений між 8kHz і 44 кГц.
надання сигналу замість мікрофона я думаю, ви повинні спочатку знати макс і мін напруга коливається від мікрофонного сигналу,
а потім зняти передню мікрофон кінця і застосувати ур бажаного сигналу на гніздо мікрофонного входу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back