аналогове моделювання інструментом покупки

G

Guest

Guest
Привіт всім,

Раніше я розмістив повідомлення з запитом на пропозицію про покупку аналогових інструментів моделювання схеми.Багато хто з вас говорили Cadence і HSPICE.

Я хотів би порівняти ціни як і придбати один.Будь ласка, дайте мені знати більше про вартість ліцензії та інші посилання, які допоможуть мені в його придбанні.Я не знаходжу будь-яку ціну подробиці у своїх веб-сайтах.Я не надто турбуватися про вартість.

Спасибі,
Марі

Привіт Марі,
Вартість каденція залежить від того, що ліцензія Ви хочете купити.Привид Схема тренажера має різні ліцензії та витрат на різні аналізу.Для Наприклад, ви можете отримати зробити AC, DC, нестаціонарні і параметричний аналіз на одну ліцензію, але якщо ви хочете зробити кутку моделювання та методи Монте-Карло то це окрема ліцензія.U доведеться доплачувати за це.І більше того каденція має різні ціни на різні установи та приватних організацій.Це ще залежить від географії ур життя і скільки ліцензій у хочете купити.Типовий привид ліцензія без аналізу Монте-Карло може обійтися U близько
$ 12000.HSPICE дешевше, ніж примара.

Кілька років тому, 8 HSPICE ліцензія коштує $ 8000 кожна.
Крім того, ви можете задати їх протягом одного місяця оцінку.

Каденції набагато дорожче, ніж HSPICE.Також це залежить від того, скільки ліцензій.Зв'яжіться зі мною на yaxazaa (AT) gmail.com, щоб побачити, якщо я можу вам допомогти.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back