альтернативні методи створити власний лічильник електроенергії

V

visva

Guest
я перебуваю в робочій створити власний лічильник енергії. Я шукав ADE775x, ADE776x серії. але виникли деякі труднощі, щоб зробити це (трансформаторів, шунтуючих резисторів .. і т.д.). так чи один допомогти мені. Чи є альтернативні методи (IC, Circuts .. і т.д.) для вимірювання енергії для однієї фази. Тут я хочу показати цю енергетичну цінність метра в ЖК за допомогою мікро-контролер (89s52).

Щоб отримати точну цифру споживання енергії вам потрібно, щоб струм і напруга, множити їх, а потім помножити їх на косинус кута між ними, тобто В.А. Cos фі. Якщо ви вважаєте, що поточне споживання пов'язане в основному за рахунок активного навантаження (електрична піч, електричне опалення, електрична душі), то термін Cos Phi можна знехтувати. Якщо ж у вас немає цих великих споживачів електроенергії і мають багато трансформатора керовані елементи, то ви отримаєте фігуру вище, ніж справжнє значення. Аналогічним чином, якщо ваша напруга в мережі постійно, ви не повинні розглядати цей термін, проте в більшості країн мережеве напруга проводиться тільки + - 10%. Таким чином, груба міра буде вимірювати струм, то дисплей (раз напруга в мережі) в кВт, тобто на номінальній напрузі мережі 230 В, якщо струм 8.2A було, то на дисплеї буде читати (8,2 X 230/1000) = 1,88 KW. Френк

Я знаю, як обчислити енергію. але мені потрібно знати, які схеми або IC (компонентів) для розрахунку енергії.

Ви можете знайти багато з пошуку Google. Я дам це один з моїх

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back