активна антена

K

kelvchan

Guest
вимірювань, що Ви проводите активну антену, крім діаграм, отримати вимірювань повною мірою характеризують його ефективність?

Привіт, kelvchan
два інших важливих параметрів, які ми розглянемо їх антени аналізу, вхідний опір і відображення від вхідних порт (для імпедансу, КСВ).Я сподіваюся, це буде корисним

привіт,

те, що ви запит залежить від активного типу антени ви проектуєте.якщо це антена без перетворення частоти вашого вимірювання параметра має бути G / T.Якщо це ваш антени передавати параметр ЕІІМ (DC ККД, потужність пов'язані величини, а).Якщо це осцилюючими антени ви повинні також перевірити ЕІІМ, блокування пропускною здатністю, ...якщо це конверсія частот антени необхідно перевірити ефективність перетворення ,....

У цілому антени Tha та її активну участь пов'язані між собою, і ви повинні характеризуватися активною антеною мислення за своєю функціональністю.

Сподіваюся, що це допомагає

rgdz

Привіт,
це активна антена (прийом тільки), і ви хочете знати, що заходи.Тобто розділити на дві частини.По-перше, випромінювання скоромовкою яка включає в себе елемент антени і підсилювача.Після цього у вас модель і може оцінити виграш у відношенні контрольної антени, наприклад, λ / 4 антени.
Друга частина лише для опису підсилювача.Тут ви оцінюєте S-параметрів.Важливо знати, вхідний і вихідний імпеданс.Вхідний опір часто дуже висока, якщо ви використовуєте FET підсилювача.Це буде в цілому гарне, якщо воно широкосмугового антени.Потім вимірювання шуму від підсилювача.Часто це робиться шляхом 50Ω вхідний опір, навіть якщо це не застосовується, якщо це connceted з антеною.
Якщо антена також АРУ (автоматичне регулювання посилення), побудований у, то ви повинні вимірювати значення, коли він починає decrese отримати і скільки це може decrese.Він повинен мати можливість для ослаблення до 40 dB.
Ну, ось і все поки.Якщо Ви хочете більше дізнатися, вкажіть Ваші проблеми, точніше, як якийсь антени він.
З усіх питань застосування: elomatic (в) gmx.ch

чао, Бодо

Привіт
Я новачок в активній області антени, тому я потрібна допомога.Тепер я маю намір моделювати осцилятори антени, але я не можу отримати хороші результати у кого є проект в оголошеннях од такий приклад, будь ласка, не соромтеся, надсилайте це мені

Привіт Helio, я думаю, що дуже важливо розглянути Поляризація Діаграма теж.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back