автомобіль запалювання світла

G

ghettoman

Guest
Я хотів би побудував цей матеріал для тонкої настройки запалювання advance.anybody має деякі посилання? Все що я можу знайти було бідних схемні рішення і ніяких подробиць. спасибі

Норок ghettoman! Подивіться на цю посилання, він російською, але схема зрозуміла: http://dimasen.narod.ru/pribor/012.htm Якщо вам потрібно деталі трансформатора, я переведу його до вас . 73! Клуг.

Тнак Вам за post.it `дійсно helpfull.the переклад буде корисно переклад to.the зроблені Altavista смокче. спасибі

Тнак Вам за post.it `дійсно helpfull.the переклад буде корисно переклад to.the зроблені Altavista смокче. спасибі

Привіт ghettoman! Короткий переклад: Пристрій поставляється 12 В від автомобіля. Напруга 250В для фото-лампи рішень перетворювача. Миготливий імпульс виходить від свічка запалювання від першого циліндра (*** Ви можете побачити це дроти в центрі нижньої частини малюнок 1 ***).
012-2.gif
Трансформатор виконано на муздрамтеатрі заліза "M" або "ITI" типу з розмірами 16x20 (*** Я не знаю, як перекласти тип залізне ядро ***). Котушки 1 і 3 намотується разом мідного дроту діаметром 0,5 мм - у них 21 виявляється кожен. Котушка 2 має 7 витків проводу 0,15 мм і намотується на дві частини. Початок другої частини кінці першого - ці частини намотується разом. (*** Це не зрозуміло, якщо Є 7 витків в кожній половині або в двох половинок разом ***) котушкою 4 має 500 витків дроту 0,2 мм. С2 і С3 з папером діелектрика 400 V напруга макс. R1 - тип проводу. Для використання цього пристрою, провідної лінії зв'язку спалаху свічка запалювання з першого циліндра (з неробочий !!!), двигуна потім підключити живлення до 12 В джерело автомобіля. Тоді почніть двигуна і робить ваші зміни. Приносимо вибачення за можливі помилки в моєму перекладі потворним. Задайте мені питання - я постараюся пояснити. З найкращими побажаннями! Клуг.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back