Я шукаю Динаміка простору, Орбітальна книги механіки

C

chaos

Guest
Шукаю деяких Астродинаміка, Space Dynamics, Орбітальна книги механіки для моделювання проекту. Будь ласка, допоможіть мені, я можу отримати гарну роботу, якщо я закінчу сим проектом.

[Цитата] jorgito ч ** P: / / orca.phys.uvic.ca / ~ Татум / celmechs / [/ цитата] наступні книги можна знайти зоряних атмосфер небесна механіка Класична механіка Геометрична оптика Електрика і тепло магнетизму і термодинаміка

Є кілька книг рег. астро фізики тут ... / Http: / / lib.homelinux.org / _djvu_index.html / Am

[Цитата = arunmit168] Є кілька книг рег. астро фізики тут ... / Ч ** P: / / lib.homelinux.org / _djvu_index.html / Am [/ цитата] У випадку, якщо ви не використовуєте широкосмугове або локальної мережі ви можете знайти його diffiult OT підключитися до цього сайту. Так Justy копіювати вкласти ці посилання на Flashget або який-небудь менеджер закачувань.

Посилання на книгу, присвячену проблемі визначення орбіти http://www.edaboard.com/ftopic105499.html Формулювання для Спостережувані і розраховані значення Deep Space Network Data Типи для навігації Теодор Д. Мойер ISBN: 0-471 -44535-5 Тверда палітурка, 576 стор, лютий 2003 £ 86,50 / 133,40

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back