Я хочу купити ПК на базі осцилографа в Індії

N

nikhilele

Guest
Я хочу купити ПК на базі осцилографа в Індії хлопці у вас є пропозиції або посилання .. Насправді я хочу, щоб дизайн ЕКГ підсилювач, тому я хочу, що можливості для

Я хочу купити ПК на базі осцилографа в Індії хлопці у вас є пропозиції або посилання .. Насправді я хочу, щоб дизайн ЕКГ підсилювач, тому я хочу, що можливості для
Я знаю одного Amptronics в Hydrabad, AP. І постачальник Керала Я забув ім'я. Навіть в Бангалорі Є 2 або 3 постачальників теж. Ну те, що специфікації ви дивитеся? Я маю на увазі і т.д. пропускної здатності каналів.

20MHz Owon з самостійним TFT дисплей продається тільки від 20 до 22K в індійський ринок. Цей пункт також продається під маркою змінилося в Індії постачальник в Мумбаї, можливо, має дилерів в BG, я не знаю. [URL = http://www.owon.co.in/mso.html] Owon ІНДІЯ - [/URL], можливо, немає сенсу підключення до ПК монітор більше.

мій mininum вимога 2 аналогових каналу 10 МГц і пропускною здатністю ..

осцилографи Tektronix лавці всесвітньо відомий своїм багатофункціональні інструменти, які допомагають спростити і прискорити налагодження вашої складної конструкції. Вони пропонують вражаючу продуктивність і інтуїтивно зрозумілий конструкцій, які роблять вашу роботу більш продуктивною. Інженери по всьому світу довіряють і рекомендують ці програми, упаковані, легкий в експлуатації осцилографів для підвищення ефективності та допомогти дозволить інновацій вийти на ринок за часом і по бюджету. Зберегти до 40% на Tek областей, [URL = "http://www.tek.com/forms/response/308104X321684/?WT.mc_id=308104X321684_ext&WT.mc_ev=PartnerClick&tcode=partner"] Натисніть тут [/URL]

Але навіть після 40% знижки, дорогим для хобі або невеликих використати дизайн-дім. Ви можете Tekindia говорять нам ціну вашої області для хоббі і малих використати дизайн-дім.

Тільки тоді, коли ціни вказані разом з мінімальної інформації з пункту% поступки не буде мати змісту. Крім того, я відчуваю, Індія відома для оголошень без вказівки плямочка й ціноутворення. Якщо хто йде в магазин, він / вона не може знати ціну. До цього слід додати ці магазини силу купівлі стабілізатори напруги і т.д., навіть якщо пристрій буде мати вбудований в постачання діапазоні і приймає SMPS. Багато хто навіть попереджають, що якщо стабілізатор береться, гарантія не поширюється. Ця сила більше на споживчі електронні прилади. Ми дуже добре знаємо, що реле заснований стабілізатори додати до проблеми через поганий дизайн і несправного реле.

100% правильно ... Проблема в тому, ми клієнти не знають, і є монополія на індійському ринку. Одного разу я запитав одного постачальника про його Область, а також його ціна в порівнянні з іншим відомим, але дешевший бренд. Він прямо сказав, що він не знає, що бренд, після того як я запропонував веб-сайту він відповів, що це китайський клон зробити і продуктивність залишає бажати кращого. Таким чином, ви здогадатися, наскільки вони гарні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back