Я не розумію, системними завантажувач (Обладнання)

L

LOLsim

Guest
Я бачив найбільш системний завантажувач допомогою MAX232, щоб завантажити програму на рис.Тим не менш, деякі використовують понад Pin 2, 3, 5 послідовний порт (DE-9).

Що роблять ці інші Сцепляющій робити?Схема одного з таких завантажувача додається.

Крім того, з іншого Схематично, вона каже, ми можемо налагоджувальної ПОС якщо R1OUT/T1OUT
І R2OUT/T2OUT одночасно використовувати на тому ж ПОС.Хіба це так само, як з використанням МКБ?

Існує один завантажувач називається нульовим Pin завантажувач, який використовується Йорку MCLR.Pin 3 DE9 додається до цього навантажувач, так що я його тільки на себе навантаження і не comfirms.Чи це правда, що він може відмовитися від Rx / Tx і використання MCLR для завантаження?Або я повинен поставити в MAX232 завантажити програму, як і всі інші навантажувачі?Крім того, додається.

Цитата:

Послідовний інтерфейс Інвертований TTL серіал ", яка означає, що ПІК не потрібен RS232 інверторів (наприклад, MAX232).

Ви все ще потрібен програміст отримати завантажувач по ПОС, в першу чергу.

Debug (і програм) використовувати PGC, PGD
І MCLR.

І хай ST232, MAX202, MAX232 деяких необхідність ковпаками, а деякі ні.Місцями ціною питання.

nor to the pin usage in the linked zero bootloader
solution.

Ваші схеми мають ані відповідних Вашому вище опис за допомогою шпильки,
ні за допомогою PIN-коду в
пов'язаних нулю завантажувача
рішення.Тому ясно, що ви хочете, щоб показати або попросити про цих схем.

В якості додаткового blueroomelectronics наступне зауваження: у більшості додатків, а завантажувач використовує інтерфейс, який altready використовуватися для інших цілей.У Сцепляющій вибір і апаратного інтерфейсу властивості залежать головним чином від регулярного використання вимог.Якщо продуктивність не потрібно, що я хочу бути, швидше за все, апаратна UART.

У мене вже є один програміст, а тепер мені потрібен завантажувач.

Подивіться на ZPL завантажувача.Існує аналогічний завантажувач з допомогою MCLR, щоб завантажити програму на http://pygmy.utoh.org/pikme/.Вони, зокрема, згадати про те, що немає необхідності в MAX232 завантажити програму.

У ньому говориться MCLR можуть бути використані в якості вхідних.

Цитата:

Подивіться на ZPL завантажувача.
Існує аналогічний завантажувач з допомогою MCLR, щоб завантажити програму на тп: / / pygmy.utoh.org / pikme /

Це практично все треба знати.Здається, що все ще використовує MAX232.Але якщо з допомогою цього методу,
то я можу зробити мій КСП менше.

Я маю намір програма ПОС покинути борт.

Існує 2 завантажувач, який використовує тільки MCLR Сцепляющій року ZPL і одним з Pikme.Вони використовуються різні методи.

Цитата:

Вони використовуються різні методи.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back