Я завантажую файл у шістнадцятковому ПОС, але він не працює на борту довідки

A

asbsystems

Guest
привіт потрібна допомога, будь ласка, я хочу, щоб програма PIC16F84A я ПІК-програміст PG2 я використовував програмне забезпечення picpgm prgrammer при підключенні ПОС він виявлений .. я може запрограмувати його і навантаження шістнадцятковий файл, успішно без помилок .. але коли я підключити його до дошки нічого не сталося ... Його, як не були пов'язані на всіх, що happeing тут і як це виправити дякую вам [URL = "http://www.baybuy.ca"] класний сайт для нами [/URL]

Чи було у вас намагаються імітувати свою програму у вашому комп'ютері?

Якщо програма хороша, і Hex файл завантажується в ПОС правильно Є дві можливості, по-перше це помилка в тому, як IC пов'язано, по-друге і більш імовірно конфігурації запобіжники не встановлені правильно. Ви можете читати конфігурації байт назад і подивитися, якщо воно правильно біти? Брайан.

м чорні "Проблема? в ланцюзі? (апаратні засоби, або cicuit ви будуєте) або в моделювання? якщо в колі, спробуйте перевірити блок живлення, перевірити, якщо у вас є зворотного зв'язку з ПОС мікро (це може пошкодити ПОС), а також перевірка на напруги

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back