Я Трінг знайти Allegro символи файлів і я не можу знайти

R

ronf6co

Guest
привіт Я використовую Алегро, і я Трінг знайти в Інтернеті набагато більше. Dra файли для Allegro, як я можу, і я навряд чи знайдете тих, ... якщо хто-небудь може мені допомогти, надавши будь-який каталог Allegro foorprints навіть основи як 0805 0603 0402 і foorprints як LQFP ДПС SSOT це буде дуже добре для мене! Велике спасибі! вибачте за мій англійська! RON До речі, я додаю мої специфікації так дивлюся на це, і якщо у вас є якісь відбитки і ви можете дати мені це буде решітка-спасибі!

Якщо ви зробили установки за замовчуванням, спробуйте: C: \\ Cadence \\ SPB_16.3 \\ загальна папка \\ PCB \\ pcb_lib \\ символів (що було б пояснити, чому Google не зміг її знайти ...:)) Або, щоб бути в безпеці, просто намалювати всі свої власні. З іншого боку, можливо, ви повинні робити це тільки якщо ви контролю урод, як я і хочу особисто зробити кожну майданчик.

Та насправді я дійсно потрібно дуже досконале символів, я знаю, що це каталог і символи Есть не вистачає, в усякому разі я не хочу, щоб завантажити і символи, щоб перевірити їх

Чому ви б вважали за краще завантаження символів з випадкових сайт в Інтернеті, ніж довіру символи, які були перевірені Cadence? Це займе менше часу, щоб малювати те, що вам потрібно, ніж ви можете провести пошук в інтернеті за те, що може або не може бути звернено правильно. Схоже, що найскладніше у Вашій специфікації є 144 контактний чіп - це займе не більше 15 або 20 хвилин, щоб зробити це.

Я не вважаю за краще це, я просто не можу знайти всі символи, які знаходяться в каталозі cadance, вони не мають все, що ви знаєте ... насправді ви ridg я зроблю це сам ... Ви, можливо, знаєте giuder для малювання символами? Я знаю, як це зробити, але не зовсім в тому числі пасти і всі верстви від символів, оскільки він повинен бути ідеально підходить для відправки файлу дошка для виготовлення ...

Спробуйте цей блог: [URL = http://blogs.mentor.com/tom-hausherr/blog/2010/07/] липні «2010« Том Hausherr [/URL] ... а потім подивіться на частини 2 - 10. Це досить повний. Cadence конкретні приклади можуть бути знайдені або вдаючись до допомоги або в книзі під назвою Повний PCB Design Використання OrCAD Capture і PCB редактор , по Kraig Mitzner. Перевірте з вашим будинком ради за їх стандартної карти дриль. Ви ж не хочете, щоб розгорнути точні отвори, оскільки дані аркуша рекомендує його, а потім потрібно платити додатково за нестандартні небагато. Один добру пораду: коли робите через отвір падстекі, подивіться на штифт форму при визначенні того, що розмір свердла для використання. Якщо висновок квадрат (або прямокутні), макс вимір діагоналі, не стороні PIN-код. Стандартні свердла: [URL = http://www.pcbwizards.com/Drillchart.htm] Std дриль Діаграма [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back