Як RS-тригер установки часу з порушенням функції??

• Thread starter mailsrikanth007
  • Start date
M

mailsrikanth007

Guest
Чи може хто-небудь сказати мені, як RS-тригер установки часу з порушенням функцій?на флопе з порушенням провести час буде виступати в якості простого буфера.Таким же чином, як він діє з порушенням установки часу?

Будь ласка, дайте мені знати

Збільшення годин періоду, так що логіка буде мати достатньо часу для обчислень.Сюди приклад: якщо ваші годинники період "X я", коли у вас бачив налаштування порушення "Y нс".Зробити ур нові годинники період буде "X Y NS".Це найпростіший спосіб, якщо у вас є розслабленої цільової частоти.

Я не думаю, фліп-флоп провести з порушенням є буфером.В самом деле, поведінка фліп-флоп при встановленні / проведе порушення unknow, вихідний вартості непередбачуваний.А CK-> Q затримка буде збільшуватися.

Привіт mailsrikanth007,
Чи можете ви навести посилання, звідки ви виявите, що "флопе з порушенням провести час буде виступати в якості простого буфера"?
Це цікаво дізнатися про це ...

Я згоден з yx.yang, що "поведінка фліп-флоп при встановленні / проведе порушення unknow, вихідний вартості непередбачуваний. І CK-> Q затримка буде зростати."

I DONT є посилання, але я можу пояснити цей шлях ...

При скануванні ланцюга, якщо одне з тригер має провести час violaion то висновок буде
з'являтися одну годину вперед.Це пояснюється тим, що перейшли тригер може не тримайте цінності і виступає в якості буфера.Таким чином, фліп-flops провести час з порушенням виявлені.Я не можу давати будь-яких посилань на це, але я 100% впевнена, тому що я поставив це питання в одній з бесід та
інтерв'ю сам дав мені відповідь.

У той же час я вважаю, буде існувати, яким чином створення момент порушення вплине скануванні мережі.

В залежності від тригер архітектури, встановлення або провести час порушення може стати причиною виходу з флопе стало бути невідомі, або метастабільного

Я згоден з хлопцями, які заявляють, що вона буде рухатися зі метастабільного стану ...Буферна відповідей погано підтримує, а також не була представлена посилання, я б запропонував залишити позаду ...

Павлос

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back