Як MOVX роботи і це Контрольна ALE, WR і RD контактний мікро-контролер

M

mahm150

Guest
MOVX використовується для доступу до зовнішніх ОЗУ або ПЗУ MOVX @ R1, / / для запису, якщо я розумію правильно, Коли Є ІНСТРУКЦІЯ виконує його ІТ-вихід адресою в R1 в port0 і порт 2 за адресою> 8 лінії, то висновок ALE засувки ЗНАЧЕННЯ шляхом підключення до засувки, як 74573 після WR йти з низьким і даних в АКК виводиться на port0 це послідовність права чи ні, і це MOVX зробити це послідовність авто або не

Все буде зроблено за вас, тільки питання MOVX і все інше, за якою доглядають .. IanP: підморгувати:

Що і означає для цієї пропозиції все інше, за якою доглядають .. ............. Коли я роблю це неможливо записати на барана, і коли писати я пишу тільки один байт право та інші не писати на таран

Кожна команда MOVX пише / читає тільки один байт даних, так що якщо ви збираєтеся писати / читати блок байтів вам потрібно зробити, це один-на-один ..
Що й означає для цієї пропозиції все інше, за якою доглядають
це означає, що всі пов'язані з сигналами (ALE, RD або WR ..) генеруються автоматично .. IanP: підморгувати:

Та я послати байт по одному, але от мій код не працює, що право MOV DPTR, # НКНВ почати: MOVC, @ + DPTR MOVX @ R0, CLR WRPIN NOP NOP безлічі У WRPIN CALL DELAY CLR CLR WRPIN МКП DPTR МКП R0 MOV R0, # 01H MOV, # 088H MOVX @ R0, NOP NOP CLR WRPIN безлічі У WRPIN CJNE r0, # 16d, починають MOV R0, # 00 MOV DPTR, # НКНВ BB: JMP BEGIN НКНВ: 0FFh DB, 010H, 020H, 060H, 060H, 060H, 0E0H, 0E0H, 0E0H, 0F0H, 0F0H, 0F8H, 0F8H, 078H, 0H коли я запускаю цей код в Proteus результат в оперативній пам'яті тільки для запису на адресу 2, а дані 88h і в FF адресу написати FFH Фріст байт подивитися таблицю??

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 16:57 ---------- Попереднє повідомлення було в 16:49 ----------</span></span>
я не знаю, навіщо писати в цю адресу, але очікується, це почати писати подивитися таблицю з адреси від 0 до 15, але в адреса 1 написати 88h

та я послати байт один за іншим, але от мій код працює неправильно, що [COLOR = "Red"] / / MOV r0, # адресу [/COLOR] MOV DPTR, # НКНВ почати: MOVC , @ + DPTR MOVX @ R0, NOP NOP CLR WRPIN безлічі У WRPIN CALL DELAY CLR CLR WRPIN МКП DPTR INC R0 MOV R0, # 01H MOV, # 088H MOVX @ R0, NOP NOP CLR WRPIN безлічі У WRPIN CJNE г0, # [COLOR = "Red"] 16d [/COLOR], починають [COLOR = "deepskyblue"] / / 16h або 16d [/COLOR] MOV R0, # 00 MOV DPTR, # НКНВ BB:? ПСМ BEGIN НКНВ: DB 0FFh, 010H, 020H, 060H, 060H, 060H, 0E0H, 0E0H, 0E0H, 0F0H, 0F0H, 0F8H, 0F8H, 078H, 0H коли я запускаю цей код в Proteus результат в оперативній пам'яті тільки для запису на адресу 2, а дані 88h і в FF адресу написати FFH Фріст байт подивитися таблицю??

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 16:57 ------ ---- Попереднє повідомлення було в 16:49 ----------</span></span>
я не знаю, навіщо писати в цьому addrees очікується, це почати писати подивитися таблицю з адреси від 0 до 15, але в адресу 1 написати 88h
Вам потрібно докласти адресу r0 покажчик перед MOVX на @ R0 ... Ви хочете записати таблицю екс RAM?

R0 навантаження з 00 в першій програми тоді, коли він петлі я Inc r0 щоб вона вказувала на 1 так далі, поки r0 досягти 16d я хочу, щоб читати і писати на колишнього барана, але тепер я намагаюся писати або те, що адреса для підключення до r0

ваша програма намагається контролювати написати PIN-код, який не потрібно. З ро використовується для адресації, тільки 256 зовнішніх місцях доступні. просто написати MOVX @ r0, мають сумісні зовнішні барана 8051. Вам доведеться переписати.

Та я контролю написати контактний для контролю, ми в оперативній пам'яті я завантажити та схеми

або немає необхідності контролювати це я знаю з даних аркуша, що дані повинні бути дійсні фронту, щоб записати

[Код] почати: MOV R0, # 00 MOV DPTR, # НКНВ loop16d: MOVC, @ + DPTR MOVX @ R0, INC DPTR INC R0 CJNE R0, # 16d, loop16d MOV R0, # 01H; переписати # 01h з 88h .. MOV, # 088H MOVX @ R0, ПСМ почати НКНВ: 0FFh DB, 010H, 020H, 060H, 060H, 060H, 0E0H, 0E0H, 0E0H, 0F0H, 0F0H, 0F8H, 0F8H, 078H, 0H [/ код]: підморгувати :

Спасибо Я тестування коду, але ще не працює, як очікувалося Я побачу вас результат у TH ОЗУ [URL = http://images.elektroda.net/43_1300284763.jpg]
 43_1300284763_thumb.jpg
[/URL] [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Поштові додали о 16:25 ---------- Попереднє Повідомлення надіслано о 16:23 ----------[/ РОЗМІР] [/COLOR] Для коду петлі назавжди результат, як і зображення, але за один цикл за адресою 1 Дані 88h і на адресу 8 даних F8 є письмове

Ваша схема не може працювати, тому що / OE активована постійно, але він повинен бути підключений до / RD. У constrast, вам не потрібно буде контролювати / CE, якщо у вас є кілька periperals, або ви хочете зменшити простою енергоспоживання.

ТАК Я CONNECT port0 До 74165 (паралельно послідовний) О / е в аркуші дані показують, то це можна виправити за низьким і я перевірить ваше рішення, щоб зв'язатися го по OE і CE активний низький

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали о 17:53 ---------- Попереднє повідомлення було в 17:36 ----------</span></span>
результат той же

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back