Як Mesure відстань і кут

P

penrico

Guest
Я шукаю хороший метод для визначення точного положення transmiter мовлення FM (88-108 МГц), яким чином я можу визначити, чи Mesure кут мого рецептор transmiter, з мінімальною помилкою??

Я шукаю схеми або схем, які можуть це зробити.

Спасибо

Шукати якоїсь інформації тут http://www.rsd.de/
Вони є одним з кращих.Але це дуже складно в міських районах.

Це називається пеленгування.Для сильних сигналів антену з двома балками і глибокими NULL між ними зазвичай використовується.Рамкова антена, мабуть, найлегше зробити.Він складається з двох нулів, але ви будете знати приблизне місце розташування станції з їх оголошення або список станцій, на кожній частоті.

Ви калібрування вимірювальних кута у напрямку до відомої станції, яка дасть вам помилку у вашій системі.Потім потрібно відняти помилку вимірювання на станції невідомі.

Так, це був використаний під час 2-ої світової війни.
Згадані вище компанія виробляла таке обладнання.Цей метод використовується до наших днів в простій обладнання.Щоб знайти вірний напрям 2 петля антени у вертикальній і перпендикулярної до однієї позиції один одного.

Спочатку ви знайдете мінімальний кут сигналу - все це могло 2 напрямку вперед і назад завдяки властивостям рамкову антену.Потім (не знаю, так і теорія може бути неправильним) за рахунок зсуву фази сигналу, якщо ви підписатися і додати signall з цих 2 антени можна знайти квадрант, звідки приходять чи сигналу.
Ви можете бачити таких антени до цих пір використовуються на суднах
Для навігації по Частотний діапазон 1 -20 МГц.

Більш складні допомогою антени перемикання techiniques по аеропорту наземної навігації департаментів - цей тип обкладинки УКХ ВЧ freqs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back