Як finf шині шириною C?

R

raja.bhavanam

Guest
як знайти шині шириною з використанням коду?

Шині шириною не має нічого спільного з C.
Це важливо, тому що код, написаний на C, повинні бути наскільки можливо, незалежними від апаратного забезпечення.

Гомес

Гомес пише:

... Шині шириною не має нічого спільного з C. ..

Мова йде не про пошук даних шини в C. Це про використання відповідного типу даних в залежності від обладнання під контролем.
Наприклад, я пишу код в буфер кадру в контролер LCD в 8-бітному режимі.Я можу використовувати будь-який тип масиву, але легше буде в кодуванні, якщо я використав 8bit ширина тип даних для масиву.
З повагою,
Amraldo.

так, архітектура 8051 8bit datawidth, що означає, що ви визначити тип даних, який 8bit будуть розглядатися легко для MCU, якщо ви використовуєте 16 біт даних, він буде повільно інструкції обробки.

Я думаю, що таке інформація повинна бути конкретної реалізації - особливо багато-компілятори можуть prowide цю інформацію за власною функції і визначає.Шукайте конкретні річний компілятора.

Дуже важливо мати деякі знання про процесор і компілятор ви використовуєте.

Я думаю, що він означає ...поставлено завдання написати шматок коду, який буде використовувати шини розміру даних для виконання певних завдань в ефективно ....як розмір шини даних бути "вимірюється"?..Правильно я кажу раджа?

хм ..Я не знаю точно програмування C ..Я думаю, розмір символів типу розміру шини даних ..чи це непідписаних Int.Крім того, я пам'ятаю з мого 68hc11 звичайно ..Розмір акумуляторів П У такі ж, як шини даних.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back