Як DESGN простий телефон використанні GM862-QUAD/PY..anybodyp

A

amilia

Guest
Мені необхідна допомога для мого остаточного проекту на рік.Мені необхідно розробити телефон, який може відправити SMS, а також зробити голосовий дзвінок за допомогою GPS можливостями.Я використовую GM862-QUAD/PY як мій модем GSM.Я не знаю, з чого почати і не знаю, який тип мікроконтролера і т.д. Я подивився на сайт виробника модему GSM шукає технічних описів і т.д., але Nothings може допомогти мені, де я повинен почати Оскільки це моя Fisrt час робити такого роду проектів. .. Може хтось наставить мене Що я повинен робити на першому етапі принаймні я можу почати з створені схеми для відправки SMS-перше, перш ніж робити голосові виклики ... Большое спасибо

Справді потрібна допомога,

Amilia

Тьху ти не робити те наполовину, щоб бути honset Я б навіть не знаю з чого почати, я знаю, ви можете відправити SMS купити використання ПОС і телефону, але не бачив харчі прямого сполучення через модем GSM, це виглядає цікаво я sahll Ви також можете подивитися на круглі і модем GSM.

Я б сказав, це буде imposssible до голосу, тому що якщо це так, то там буде багато телефонних компаній, які будуть виходити з бізнесу

wizpicДодано через 22 хвилин:Ось посилання
http://perfcap.blogspot.com/2007/01/build-your-own-phone-any-way-you-want.html

Я бачив, що ви можете придбати модеми GSM голосом, за що мене швидкий погляд, але це зажадає 2 користувачам мати той же самий код тому ви не можете використовувати її має нормальний phione

wizpic

Якщо Ви використовуєте GM862-QUAD/PY, немає необхідності використовувати додатковий хост-контролер, тому що всі програми можуть бути написані в Phyton кодом і запустити "всередину" GM862-QUAD/PY.Перевірка на веб-сайті для отримання Telit IDE для запису, моделювати і виконувати вихідного коду всередині GSM-модем.

Мені подобається, що інше джерело розробити ваш додаток Moko проекту з відкритим кодом.Перевірити більше інформації в: www.openmoko.org

От і все!
Горкіна

Шановні Горкіна

Це те, що у середнього Dont про необхідність для цього мікроконтролера GSM модем?І ще одна річ про Openmoko частині сайту, яку я повинен відкрити це один зі списком проектів.але це не виглядає як допоможе мені з моїми проектами ... але я дійсно ціную з вашим допомагає .. Спасибо

Привіт;is right if you're using Telit's PY terminal you don't need the microcontroller to stear it.

Горкіна
правильно, якщо ви використовуєте PY Термінал Telit ти не потрібен мікроконтроллер stear його.Ви можете написати власний сценарій Python і завантажити його на термінал.
Regz

Привіт усім!
Г-н ndru_w, спасибі за пост, але якщо ви читали більше вище, ви можете бачити, що г-жа amilia є питання, і я пост точну відповідь!Її істинним, що для Moden GSM модуля, що приймає мікроконтроллер не є необхідним, оскільки наявність одного хоста всередині GSM модуля, який можна запустити Phyton вихідний код, вставлений Serial Link Interface (більш детальну інформацію та IDE можна знайти в Telit сайт)!

Г-жа amilia, Openmoko проекту SourceForge проект, який представляє собою GSM мобільний телефон одного з індійських ЦРУ.Основні характеристики проекту Доступність вихідного коду, розвинені.Я його на посаду розширити свій кругозір і, можливо, FEWS фрагменти коду можуть бути використані у вашому проекті.

Я дуже рекомендую придбання одного Telit Development Kit для налагодження і експериментів деякі речі, перш ніж писати остаточне вихідний код!

Якщо у вас є запитання, будь ласка, Post-It!

Have A Nice Day, Горкіна!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back