Як defne випромінювання кордоном?

T

tw20053010

Guest
Шановний р-н:

Я хочу, щоб визначити граничні випромінювання від антени латку.Деякі люди кажуть мені, що вона повинна бути кварталі lamda від патч краю.Але я не можу визначити порт всередині хвилі випромінювання кордоном так, що одна особа випромінювання межа повинна перекривати хвилю порт.Але якщо би я робити, що відстань від цієї обличчям до антени буде менше, ніж чверть lamda.Не могли б ви мені допомогти?Большое спасибо!

Привіт,

tw20053010 писав:

Шановний р-н:Я хочу, щоб визначити граничні випромінювання від антени виправити.
Деякі люди кажуть мені, що вона повинна бути кварталі lamda від виправити краю.
Але я не можу визначити порт всередині хвилі випромінювання кордоном так, що одна особа випромінювання межа повинна перекривати хвилю порт.
Але якщо би я робити, що відстань від цієї обличчям до антени буде менше, ніж чверть lamda.
Не могли б ви мені допомогти?Большое спасибо!Привіт,

Розширювати свої харчування лінії (я вважаю, коаксіальні лінії або мікрополосковая лінії) до радіації кордоном.Зробити порт на тому ж положенні, як радіація кордону та дизайн лінія харчування, по крайней мере λ / 4 далека від структури ..
З того, що ви написали, я думаю, ви використовуєте HFSS ..Однак у MWS Ви не повинні дбати, якщо ваш порт всередині або будь-якої розташовані.Радіаційна кордоні створюється автоматично, і порт може бути всередині рамки.

Привет

ЕІІМ

ЕІІМ писав:

Розширювати свої харчування лінії (я вважаю, коаксіальні лінії або мікрополосковая лінії) до радіації кордоном.
Зробити порт на тому ж положенні, як радіація кордону та дизайн лінія харчування, по крайней мере λ / 4 далека від структури ..

ЕІІМ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back