Як і на якій підставі ми вибираємо породжених многочлен CRC перевірити?

K

kunal1514

Guest
Привіт Все, Чи може тіло говорить мені, що "[розмір = 6] [колір = синій] Як і на якій підставі ми вибираємо" виробили многочлен перевірку CRC і при розробці логіки з використанням LFSR де розмістити табуляції [/ колір] [/ розмір] ". Це дуже важливо. Кунал Мишра

Стандарт дає значення виробляє многочлен максимального виявлення та виправлення помилок, так що ймовірність виявлення помилки близько 99% породжують многочленів добре відомі для кожного КПР стандартних (і перерахованих в таблицях) Отже, у вас немає зробити деякий поліном для ур CRC

Привіт всім Я шукаю надійного CRC32 калькулятор, щоб перевірити мою роботу Може хто-небудь мені допомогти? Завдяки Мухаммеда

Привіт мій код реалізує паралельні crc32 де дані ширина гризти (4 біти), який застосовується для Ethernet Тепер, я зробив testbench, яка досліджує значення створеного КПР і підраховує кількість годин, необхідних для отримання цього ньому розглядаються Значення Конвенції про права дитини, порівнюючи його зі значенням, я отримав від калькулятора з http://www.zorc.breitbandkatze.de/crc.html , наприклад: за допомогою цього калькулятора для повідомлення даних = U (що 8'h55) ми отримаємо CRC = C9034AF6 перевірити мою роботу я зробив цей testbench / / EB1 1 завжди @ (posedge Clk) починають Data = 4'b0101, якщо (CRC [31:0] == 32 ' hc9034af6) починають $ дисплеї ("КПР дається після", Clk_Counter, "годинник"); # 5 $ обробка; кінець кінець при запуску симулятора і зробити перерву точці $ рядку дисплея я знайшов це не зупиняє і продовжувати працювати назавжди Як ви думаєте, є помилка з моєю роботою? Як ви думаєте, результат цей калькулятор не так? Я ціную ур Завдяки допомозі

Крім того, я хотів би додати щось випробування ядро порівнює Crc значення з магічним числом 32'hc704dd7b цією лінією призначити CrcError = Crc [31:0] = 32'hc704dd7b;! І коли я намагався імітувати його я знайшов CrcError сигнал завжди високі я не знаю, де помилка? не могли б ви допомогти, будь ласка?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back