Як інтерфейсна карта для ПК і читання даних з використанням C / C + +?

R

ranjit123

Guest
Будь ласка, може будь підкаже, як я можу йти про взаємодію карти на ПК і читання даних програмно за допомогою C / C + +.

Не можу нічого сказати про програмування на комп'ютері і ніколи не буде (про ;.?.? 1 Що "карти" ви маєте на увазі 2 Що у вас є для передачі між «візитною карткою» і ПК низькою або високою пропускною здатністю передачі Невеликий взаємодії є здійснюється за допомогою паралельного / послідовного порту USB ... Також досить часто в ці дні оскільки Є вже зафіксовано чіпсетів для легкої USB/RS232 USB / IDE інтеграції ... Але ви повинні сказати більше про свої наміри в даний час (і в майбутньому, коли просять; о)

Так як я новачок в ПК концепції inerfacing я насправді шукає будь-які підручники або керівництва лінію, щоб дізнатися більше про ПК інтерфейс. Було б ми допомагаємо FUL ви, хлопці, надати мені якийсь зв'язок.

НИ. U повинна вивчати структури різн. Автобусі, так що знаю, як у комп'ютера автобусів функції, як ми знаємо всі плати PC Card т прикріплений до одного з цих автобусів. U повинні побачити ISA, EISA, PCI автобусів структури. я розробив декілька інтерфейсів для старих карт ISA і EISA автобуси якщо і необхідності я можу відправити у деяких лістинг програми і апаратне забезпечення для them.but займе якийсь час, щоб організуємо всю інформацію для u. удачі seaspac

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back