Як інвертор постійного струму можна наростити до 90 Гц?

1

112311

Guest
Я маю на увазі мінлива витратою хладагента (VRF) системи в системи кондиціонування повітря. Інвертор постійного струму можна наростити до 90 Гц. Хто-небудь може пояснити мені, як це працює? Я думав, ми використовуємо 50Hz харчування, так що максимальна межа може піти також 50Hz?

Вона є спільною для 3-х фазний двигунів змінного струму, щоб бути вигнані з ПФО, а не мережі. VFD, виробляє PWM сигнал, який приводить в 3-х фазний мотор, частота ШІМ можна відрегулювати звичайно 5 - 500 Гц. Так двигунів швидкість можна регулювати від 0,1 до X 10 його лицьову панель значення. VFD містить шини постійного струму який є похідним від вхідної мережі, його вихідного ланцюга, який генерує ШІМ - Це те, що ви після цього. Франк

Tq Франку за ваші пояснення. Але як обчислити двигуна об / хв, наприклад, на 200 Гц, оскільки він може піти до 500Гц максимум. Нехай говорить двигуна об / хв 1450 (4-полюсний двигун) при 50 Гц. Це 200x1450/50 = 5800RPM?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 7:49 ---------- Попереднє повідомлення було в 7:47 ----------</span></span>
Вибачте Франк, це для 1 фазного двигуна теж?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back