Як імітувати Chopper підсилювача?

P

Pipeline

Guest
Оскільки ми мусимо покласти 2 імпульсного сигналу в 2 фази, якщо використовувати перехідні сим, як імітувати AC посилення підсилювача? Спасибі!

Якщо у вас є доступ до Cadence Spectre, PSS і ПКК буде робити цю роботу.

Так, я використовую Spectre. Однак я не знаю, що PSS або ПКК стоїте, ви могли б дати мені деякі деталі? спасибі!

Привіт, Для вимірювання змінного струму отримати, і необхідно приділяти постійну на вхідних і AC = 1 на одній з позитивних чи негативних входу. Тоді, заходи з підсилення, натиснувши на Ф. calculater, натисніть на обидва виходу вузла, а потім натисніть на обох вхідних вузлів і модель формули до уваги і сюжет. то ви отримаєте AC вигоди. З повагою, suria3

2 трубопроводи: Ці види аналізів Spectre надає. RTFM.

Я думаю, що це легко для Spectre для імітації подрібнення підсилювача змінного струму продуктивності. Але як про використання HSPICE?

Трубопровід, схем і частоти, відповідні Аналітика. Він використовується для swithched конденсатор ланцюга і змішувачі. З допомогою цього Аналітика можна дізнатися отримати відповідні різним частоти вхідного беручи до уваги ефект перекладу частоти. Ви можете знайти більш детальну інформацію в керівництва та підручники. Крім того, деякі подробиці про Кен Кундерт (Cadence автора) сайту: http://www.designers-guide.org/Analysis/ Сподіваюся, що це допомагає

Для skal81, де я можу завантажити керівництво чи підручник Cadence Spectre? У років є що?

Привіт нижче; я додається підручники, щоб пояснити, як користуватися багато аналізу на привид,, в тому числі PSS, ПКК .... моделювання фазових шумів .... і т.д. .. У надії, що допоможе вам стосується Хусейна Адель АМУ Єгипет

Привіт husseinadel, спасибі. Чи знаєте Ви, де можна отримати пробну версію Spectre?

[Цитата = husseinadel] Привіт це документація каденції допомогти? thand U. нижче; я додається підручники, щоб пояснити, як користуватися багато аналізу на привид,, в тому числі PSS, ПКК .... моделювання фазових шумів .... і т.д. .. У надії, що допоможе вам стосується Хусейна Адель Єгипет АМУ [/quote]

і як зробити аналіз шуму про подрібнювач підсилювача в переході сим

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back