Як імпортувати Virtuso макет ASITIC?

H

hebu

Guest
У мене є макет в індуктор virtuso, я хотів би, щоб імітувати його в ASITIC. Як імпортувати індуктора asitic?

[Цитата = hebu] У мене є макет в індуктор virtuso, я хотів би, щоб імітувати його в ASITIC. Як імпортувати індуктора asitic? [/ Цитата] Я уточнити своє питання наступним чином. По-перше, я хотів би перевірити індуктор TSMC по asitic. Тому мені потрібно, щоб імпортувати макет Asitic. Будь-який метод, щоб зробити це? Мені потрібно це Coz це не точна і troublsome для створення індуктивності в asitic і зробити його узгоджений з TSMC індуктор. Будь-яка ідея?

Привіт, мене звуть Аріан і я працюю над ASITIC. У мене така ж проблема, як ви. Я хочу, щоб імітувати складною геометрією індукторів в ASITIC, і це дуже важко, щоб перемалювати їх. Тому я хотів би знати, якщо вам вдасться імпортувати Віртуоз макет ASITIC? З найкращими побажаннями

Чи можете ви імпортувати GDSII файл вашої структури в ASITIC? Якщо так, то ви можете експортувати файл у GDSII віртуоз, а потім ви будете використовувати його в ASITIC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back