Як я написати функцію сканування матриці в C?

C

chicken_feet

Guest
Привіт всім, Я новачок в C і хотів би реалізувати матриці алгоритм клавіатура з 8 шпальт і 3 рядків. Я розумію, основний алгоритм матриці, але хотілося б знати, як я можу реалізувати в C, таким чином, щоб я міг використовувати його наступного разу. Наприклад я міг би просто викликати функцію, символ ScanButt (Col, Row), а також постачання необхідних стовпців і рядків. Моя головна проблема тут в тому, як адресу різних рядків і колон, які відрізняються порти вводу / виводу з різними проектами? Спасибі й гарного дня Краща Rgds, chicken_feet

Якщо ви використовуєте ПОС і CCS C, є готовий код з клавіатури матрицю. Це один з її так званих файли драйвера так що ви можете перевести його на іншій платформі кажуть 8051 C.

Це звучить як один рядок коду C. Навряд чи варто витрачати багато часу на те, щоб зробити його багаторазових. Якщо ви можете описати, як I / O регістрів роботу, то ми можемо допомогти вам написати код C. Наприклад, якщо три рядки вибирає знаходяться за адресами 0x200, 0x201, 0x202 і, і, якщо стовпці повертаються в біти від 0 до 7, то це (неперевірені) макрос має працювати: [код] # визначаємо ScanButt (колонки, рядки) (!!(*( символ *) (0x200 + (рядок)) & (1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back